![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 20-April 07 From: Constanta Member No.: 1,516 ![]() |
Mi-e frica de :
- inaltime (pt a-mi alunga teama de inaltime, as zbura cu avionul/elicopterul) - cutremure - accidente de masina/tren/avion - anumite insecte/animale : paianjeni, carcalaci, tot felul de negrituri, scorpioni, reptilele |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Elena (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) !
Eu mi-am invins teama de insecte/reptile vizionand documentare cat mai variate despre viata lor. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
ramonik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna fetele, sunt si eu noua pe aici si mi se par foarte interesante discutiile
Eu sunt claustrofoba (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si mi-e frica sa nu imi pierd parintii cred ca as murii si eu cu ei (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) In rest nu stiu sa ma vreo fobie anume. |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
De cand cu atacurile de panica, nu suport aglomeratia si am ajuns sa evit orice manifestare care presupune multi oameni la un loc (concerte, expozitii etc.)
|
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) primul pas in vindecarea fobiilor e recunoasterea si acceptarea lor.
si eu am o lista intreaga de fobii, care creste in fiecare zi. nush daca am am mai scris-o, dar enumar la intamplare (lista ramane deschisa) : frica de avion, frica ca mor in masina, frica de cutremure, frica de insecte, atacuri de panica, frica ca o sa fac aceleasi boli de care au crapat toti pe linie paterna (cancer)... traiesc cu ele in fiecare zi si le infrunt |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 26-June 07 Member No.: 1,862 ![]() |
Am foarte multe fobii si anume: mi-e frica de oameni ,in general, frica de a nu ajunge in situatii ridicole(ceea ce mi se intampla adeseori), frica de inaltime,frica de caini,etc
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
si mie imi e frica de inaltime,dar nu in toate situatiile.
si imi mai e frica de sobolani (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 18 Joined: 19-June 07 From: Buzau Member No.: 1,826 ![]() |
Urat lucru - fobia. Trebuie sa recunosc, am fobii prea multe si unele chiar foarte rar intalnite printre cunoscutii mei. Dar nu le voi dezvalui pe acestea ci voi incerca sa fac o enumerare a celor mai mari fobii ale mele:
1. cutremurele; 2. fulgerele si tunetele; 3. liftul - stau la bloc cu 4 etaje, dar urc pe scari si cand merg in vizita la matusa mea care sta la 10; 4. necunoscutul; 5. zgomotele puternice; 6. intunericul; 7. gandacii, albinele - de fapt insectele de orice fel; etc. Nu cred ca voi putea scapa vreodata de una macar din aceste multe fobii, cu toate ca imi doresc foarte mult acest lucru. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 30 Joined: 10-July 07 From: Cluj Member No.: 1,917 ![]() |
cred k cea mai mare frica ma cuprinde in momentul in care vad paianjeni sau orice alta insecta imi dau mancarimi. nu le suport mi se par putin cam dezgustatoare (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . fiecaruia ii este frica de ceva dar esti mult mai castigat daca recunosti, e un pas inainte de a scapa de frica
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 60 Joined: 10-August 07 Member No.: 2,021 ![]() |
Imi este frica de insecte, uneori de inaltimi, sa fiu singura in casa noaptea si de moartea celor dragi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 08:02 AM |
|