![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE elle_ni, tre' sa recunosc ca faci progrese :D (hai ca nu vreau sa fiu rau in seara asta, sunt bine dispus, let's not fight anymore). no, acu'pe bune, ce , nu poci sa-ti dedic si io o poza mistoaca ca si sari ca ars?sau nu esti obisnuit sa mai primesti din cand in cand ceva frumos? anyway, bine ai revenit printre noi...si poate ne incanti si tu simturile cu ceva frumos....2-3 cuvinte, sau, mai stii, poate kiar o poza... QUOTE Pis. "pisicuta pis-pis-pis te-am visat azi-noapte'vis", sau peace?????????ca io ma prind mai greu, cum bine vazusi.... INSENSIBILULEEEEEEEEEEEEEEEE :( :( :( ti-am tras si-o karma'n jos, asa, ca esti rau in ziua de Craciun....sa nu te prind k-mi umbli la krme...ca le-am akizitionat cu greu :P.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE bey....... in perioada sarbatorilor nu raspund la provocari. pe cuvintelul tau de moderator?kiar nu raspunzi la provocari, sau uneori le mai si provoci, asa, ca sa mai dai un pic de culoare topicului??????? |
|
|
![]()
|
|
QUOTE hai ca nu vreau sa fiu rau in seara asta, sunt bine dispus... invi, nu ne spui si 9 de ce esti asa bine dispus? sa ne bucuram si noi alaturi de tine....ti-o fi adus Mosu' o portioara de dragoste :-X :-X :-X?hmmmmmm...what do u say? sau o sticluta ca asta.... :hohote: :hohote: :hohote: :hohote: :hohote: (IMG:http://i34.photobucket.com/albums/d148/elle_ni/AbsolutlyNot.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
elle_ni, parerile mele ar fi aceleasi, indiferent de faptul daca pot sa dau "delete" la un post sau nu, stai linistita.
Se pare ca unii au inteles ca pe acest topic trebuie sa fie puse pozele care sa imi placa mie si sa fiu eu de acord cu ele. Ei bine, nu e asa, eu supraveghez acest topic numai pentru a vedea daca regulile de postare pe care Diana le-a cerut sunt respectate. Faptul ca imi exprim o parere nu inseamna ca o fac in calitate de moderator ci pur si simplu de utilizator. Nu confunda aceste doua lucruri. Cu exceptia aducerilor aminte despre regulile de postare, nimic din ce scriu eu pe acest forum nu are vreo calitate oficiala, sunt pur si simplu parerile mele si trebuiesc luate ca atare. Cand am cerut "legende" atunci, am facut-o oarecum in gluma, dar daca nu ai inteles lucrul acesta... Ar fi absurd sa ceri cuiva sa faca un eseu despre o poza. Si acum gata cu subiectul acesta, daca imi place mie sau nu, sau daca trebuie eu sa fiu de acord sau nu. Nu trebuie sa imi placa mie, fiecare posteaza o imagine care pentru el reprezinta ceva. Daca pentru tine pozele astea reprezinta ceva, si mie nu imi spun nimic, adevarul e probabil undeva la mijloc. Ca sa inchei, cat timp pozele sunt afisate conform regulilor cerute de Diana si explicate de mine si fortelady, totul este in regula. Have fun ;) |
|
|
![]()
|
|
grrrrrrrrrrrrrrrr...da' nu stii deloc de gluma, mai baiete cucuiete :hohote: :hohote: :hohote:
uite, something nice 4 u: (IMG:http://i34.photobucket.com/albums/d148/elle_ni/6.jpg) |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Helloooo :-*
|
|
|
![]()
|
|
don't worry....suntem pe faza....
uite, k sa te mai inveselesti un pic... (IMG:http://i34.photobucket.com/albums/d148/elle_ni/fun80.jpg) |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Ce imi placeeeeeeeeeeeeee , sunt draguti :P
|
|
|
![]()
|
|
"how R U?" R U ok, sau tot tristutza esti?
|
|
|
![]()
|
|
Tot trista :'(
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th August 2025 - 10:30 PM |
|