![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
;D...si io care credeam k "invisible" e de sex feminin...avem si gratii masculine printre noi?nu stiam :P....da' oricum, n-are prea mare importanta....
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
elle_ni, semnu' ala albastru e o chestie f. feminina, ce-i drept :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE elle_ni, semnu' ala albastru e o chestie f. feminina, ce-i drept :P mai, invisible, tu crezi k eu m-am uitat la "kestia aia" albastra?prin analogie cu alte forumuri, m-am gandit k aici pe forum nu sunt decat femei...sh'acu', ce, e vreo suparare? apoi, daca e sa te gandesti la culori pe sexe, rosul este purtat cu succes de catre barbati, la fel cum albastrul a devenit demult o culoare nu feminina, dar purtata de catre sexul feminin. e vreun bai k te-am confundat cu o femeie :-X? |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
sa ne inveselim nitel. Binenteles daca se considera putin deplasata rog sa se dea remove :P
(IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d188/tits_herbert/fotomoto/Ornaments.gif) na ca nu pot sa o pun ca astia de la fotogaleata au site-ul in curatenie, si va fac si curiosi...hm |
|
|
![]()
|
|
QUOTE na ca nu pot sa o pun ca astia de la fotogaleata au site-ul in curatenie, si va fac si curiosi...hm las' tits, k asteptam noi "pozna' ta...ce-i drept, cu un picutz de curiozitate, bai, da' ieri nu erau in "curatenie".... :o :o |
|
|
![]()
|
|
tits, esti de belea, mama... :morideris: :morideris: :morideris:...sa'ntelegem k asta e o foto a "bradutzului" tau :aplauze: :aplauze: :aplauze:?
"Binenteles daca se considera putin deplasata rog sa se dea remove" bai, io in adormirea mea, am citit ""Binenteles daca se considera putin deplasata rog sa se dea MOTIVE" :o :o...si-am stat si m-am gandit nitzelush la motivele pe care le-ar putea invoca cineva....da' n-am ajuns la nici o concluzie k , punanadu-mi okelarii pe nas,vazui adevaratul mesaj.... sh'am vrut sa-ti bag vreo 2 karme, da' nu m-au lasat decat una :o...cik peste o ora ma mai lasa .... |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Elle_ni te tuculesc, uite na :-* si o karma de la mine, direct in cap :trozneala:
Hi hi, as vrea eu sa fie bradutul meu asa haios... |
|
|
![]()
|
|
da' de ce mah, mi-o dai in cap :o :o :o?te-ai facut rea :'(?
|
|
|
![]()
|
|
Nuu, era asa, in gluma ca mergea cu zambaretu, nu te supara acum, ca ma apuca si pe mine :'(
Uite :floricele: :floricele: :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Bine, mah, tits, cum sa me supar io p tine?doar esti o dragutzica :-* :-* :-* (bai, nu am emoticoane suficiente si semnificative :( )...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 05:00 PM |
|