![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
invi
wow atatea poze la "poza zilei" :o e chiar destrabalare aici! ;D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
da, mah, ella, io am pus doua poze una dupa alta, pentru k nu m-am putut hotari pe care dintre ele s-o postez, dar cu rugamintea cate invisible sa nu mi le stearga ca 2 zile nu o sa mai pun niciuna...adik am pus una pentru azi, si una pentru maine :P...deranjeaza?
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
bey, nu mai fiti rautacioase ca in perioada sarbatorilor nu raspund la provocari. Dar ca sa zic si eu ceva sa ma aflu in treaba, as spune ca daca ar fi sa sterg ceva ar fi postul lui sorin. Si stiti de ce, nu? ;)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
"deranjeaza?"
pe mine? absolut deloc! chiar ma incanta! stii vorba aceea "daca respecti toate regulile, pierzi toata distractia" dar e cineva cu ordinea si disciplina aici! :) si din cand in cand...face o curatenie...mama-mama! |
|
|
![]()
|
|
ups!
invi, nu te-am vazut! oare de ce? :magandesc: :hohote: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
Bina, mah, ma bucur k nime nu e suparat k am avut "neobrazarea" de aposta 2 poze una dupa alta;uite :floricele: pentru ella, si :-* pentru invisible...
|
|
|
![]()
|
|
elle_ni
si eu! :floricele: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
:-* la amandoua.
Sa va mai zic o data la ce sunt atent, si la ce nu, sa nu va faceti cumva ideea ca eu ma apuc si "cenzurez" si las "o poza pe zi". Nu a zis nimeni, si nu va spune nimeni vreodata ca trebuie sa puneti O poza pe zi. Puteti pune 30.000 de poze pe zi dar cu o singura conditie. Sa nu le atasati la site. Asta din cauza ca generaza trafic suplimentar, care se poate evita foarte usor folosind linkuri externe. Despre asta e vorba in toata aceasta poveste, nici vorba de postat 1, 2 sau 50 de poze. :floricele: |
|
|
![]()
|
|
invi
vrei sa-mi mai explici o data! o faci asa frumossss :hohote: |
|
|
![]()
|
|
ella, o singura data vrei sa iti mai explic? :D Bine, da' sa stii ca puteai sa ceri de 3-4 ori, nu ma suparam :P
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 10:33 PM |
|