![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
:hohote: :hohote:
asta urma! |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
banuiam eu ca nu poti fi atat de putin pretentioasa ;)
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Buna dimineata la Mos Ajun , ne dati , ori nu ne dati ? :mos1: :craciunf:
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
invi , te rog sa imi spui cum le pun fara chestia aia :'(
:-* |
|
|
![]()
|
|
SI ASTA
|
|
|
![]()
|
|
:P ASTA
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE bey, nu mai fiti rautacioase ca in perioada sarbatorilor nu raspund la provocari. Dar ca sa zic si eu ceva sa ma aflu in treaba, as spune ca daca ar fi sa sterg ceva ar fi postul lui sorin. Si stiti de ce, nu? ;) Eu nu stiu......da mama e de vina, ca ea m-a facut :P De ce?? Sorin. |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
QUOTE :-* la amandoua. Sa va mai zic o data la ce sunt atent, si la ce nu, sa nu va faceti cumva ideea ca eu ma apuc si "cenzurez" si las "o poza pe zi". Nu a zis nimeni, si nu va spune nimeni vreodata ca trebuie sa puneti O poza pe zi. Puteti pune 30.000 de poze pe zi dar cu o singura conditie. Sa nu le atasati la site. Asta din cauza ca generaza trafic suplimentar, care se poate evita foarte usor folosind linkuri externe. Despre asta e vorba in toata aceasta poveste, nici vorba de postat 1, 2 sau 50 de poze. :floricele: de asta ;) Dupa Craciun o sa sterg toate posturile care nu contin poze de pe acest thread. Merry Christmas :D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
iote ink una...
legenda" nu am una, da' pana fabric una, astept relatii si comentarii la 0721.25.xxxx :P (IMG:http://i34.photobucket.com/albums/d148/elle_ni/beenladen.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
legenda: asta mi s-a parut fenomenala prin prisma faptului k ma regasesc 100% in aceasta mult ravnita postura....
(IMG:http://i34.photobucket.com/albums/d148/elle_ni/TypicalMan.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:08 AM |
|