![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
cik sa bag o "legenda": a fost odata k niciodata o maimutza care s-a transformat in "eva" peste noapte, si de atunci are un site propriu :pistolar:
(IMG:http://i34.photobucket.com/albums/d148/elle_ni/uglyface.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
elle_ni :o
nu pot sa cred! de ce naiba ai pus aceasta poza? :( |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
hmm.. chiar asa, baga o "legenda" la pozele astea.
Oricum, threadul acesta a ajuns cu mai multe comentarii decat cu poze. O sa ii dau un clean imediat :D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE elle_ni :o nu pot sa cred! de ce naiba ai pus aceasta poza? :( pentru k mie mi-a placut... stii vorba aia cu gustul omului?daca nu, ti-o trimit pe privat....k poate invi se :rusinosul: |
|
|
![]()
|
|
QUOTE hmm.. chiar asa, baga o "legenda" la pozele astea. Oricum, threadul acesta a ajuns cu mai multe comentarii decat cu poze. O sa ii dau un clean imediat :D invi, satisfacut esti matalutza de "legendele" mele? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
invi
nu sterge comentariile! :) unele comentarii sunt interesante, altele amuzante... |
|
|
![]()
|
|
QUOTE pentru k mie mi-a placut... stii vorba aia cu gustul omului?daca nu, ti-o trimit pe privat....k poate invi se :rusinosul: sa nu indraznesti! :hohote: :hohote: |
|
|
![]()
|
|
QUOTE sa nu indraznesti! :hohote: :hohote: bine, mah...nu indraznesc...k bag sama k-o stii ;D |
|
|
![]()
|
|
bai, si asta mi s-a parut mortalaaaaa...nu numai ca si poza, ci mai ales ca si reclama
(IMG:http://i34.photobucket.com/albums/d148/elle_ni/bere.jpg) |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mare poTc m-a facut mama :hainoroc:
|
|
|
![]() ![]() |