IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Creme pentru contur ochi, Marci, rezultate, preturi, recomandari
Ala80
post Jan 18 2007, 01:20 AM
Post #101

Oli, Popeye's babe

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 194

Am descoperit ca daca evit sa-mi aplic in jurul ochilor fdt sau anticearcan pielea mea arat mult mai bine. Micile riduri de sub ochi abia se mai vad daca folosesc doar o crema hidratanta dimineata si seara.
Laryss_A, ceva schimbari importante?

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Laryss_A
post Jan 18 2007, 01:40 PM
Post #102

Incurabil

From: in the middle of nowhere
Member No.: 149

....nu prea....sunt cam descumpanita....ori sunt eu nebuna ori parca mai rau mi se pare ca mai descopar cate un rid ....asta ca sa nu mai adaug ca am doar 20 de ani. da recunosc , nu le-am folosit chiar cu sfintenie , am mai si tras chiulul din a le aplica . cine gaseste o crema minune si care sa nu fie comedogena...sa ma anunte si pe mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
divi2007
post Feb 5 2007, 11:32 PM
Post #103

Musafir

natural si hranitor pt pielea de sub ochi este si uleiul de masline (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
elle_ni
post Feb 12 2007, 11:57 PM
Post #104

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

QUOTE(divi2007 @ Feb 5 2007, 09:32 PM) *
natural si hranitor pt pielea de sub ochi este si uleiul de masline (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Problema uleiului de masline e ca nu poate fi folosit decat seara, si cu ceva timp inainte de culcare, ca sa intre bine in peleu, ca altfel se ia pe perna!Mie imi repugna ideea de ulei, de masline, de migdale, tot a ranced si a salata imi miroase (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) !

+Quote Post
splendora
post May 2 2007, 06:40 AM
Post #105

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

clinique cauta p site, crema pt oki. eu am antirid dar exista si iluminator. am dat $50 p 50ml . nu am regretat pt ca tin la "ridurile" mele dar desi 50ml pare o cantitate foarte mica in comparatie cu pretul, crema nu se termina repede deloc. te dai dimineata si seara in fiecare zi, si crema e mereu ca noua

+Quote Post
Ala80
post May 2 2007, 06:50 AM
Post #106

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Splendora, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) !
Te rog sa renunti la prescurtari (p,oki).

Te asteptam si cu alte sfaturi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
walpurgik
post May 2 2007, 04:53 PM
Post #107

Musafir

Sa va zic ce folosesc si eu acum, e vorba de sisleya, crema contur de ochi si buze. E cam ce am folosit mai bun pana acum; acuma clar, ridurile de expresie raman, pentru ca sunt parte intrinseca a modalitatilor de mimica ale fetei si a varstei tale, insa la hidratarea, hranirea si diminuarea pungilor de sub ochi e remarcabila. E foarte fina, hranitoare si totusi patrunde satinat in piele. Chiar si pe buze e super ok, le face foarte catifelate, dar incerc sa n-o risipesc prea mult pe ele. Pe buze, acum ca mi s-a terminat carmexul, bag un strat de crema trixera de la avene si mi se umfla instant de hidratare.

+Quote Post
claudia_electra
post May 2 2007, 06:14 PM
Post #108

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

150 de dolari? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)

+Quote Post
walpurgik
post May 2 2007, 06:40 PM
Post #109

Musafir

Mda, e enorm de mult! Eu am luat-o pe sub mana la 35 euro. mai mult de atat nu cred ca ever o sa dau pe o crema, m-am gandit mult oricum pana sa mi-o iau si pe asta.

+Quote Post
kalua
post May 2 2007, 06:58 PM
Post #110

Musafir

Si mie imi plac tare produsele Sisley si, indiferent ce mi-am luat de la ei (la pret normal (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ), nimic nu m-a dezamagit. Momentan am creme reparatrice de la ei. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

28 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:29 AM