![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Am descoperit ca daca evit sa-mi aplic in jurul ochilor fdt sau anticearcan pielea mea arat mult mai bine. Micile riduri de sub ochi abia se mai vad daca folosesc doar o crema hidratanta dimineata si seara.
Laryss_A, ceva schimbari importante? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
....nu prea....sunt cam descumpanita....ori sunt eu nebuna ori parca mai rau mi se pare ca mai descopar cate un rid ....asta ca sa nu mai adaug ca am doar 20 de ani. da recunosc , nu le-am folosit chiar cu sfintenie , am mai si tras chiulul din a le aplica . cine gaseste o crema minune si care sa nu fie comedogena...sa ma anunte si pe mine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
natural si hranitor pt pielea de sub ochi este si uleiul de masline (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
natural si hranitor pt pielea de sub ochi este si uleiul de masline (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Problema uleiului de masline e ca nu poate fi folosit decat seara, si cu ceva timp inainte de culcare, ca sa intre bine in peleu, ca altfel se ia pe perna!Mie imi repugna ideea de ulei, de masline, de migdale, tot a ranced si a salata imi miroase (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
clinique cauta p site, crema pt oki. eu am antirid dar exista si iluminator. am dat $50 p 50ml . nu am regretat pt ca tin la "ridurile" mele dar desi 50ml pare o cantitate foarte mica in comparatie cu pretul, crema nu se termina repede deloc. te dai dimineata si seara in fiecare zi, si crema e mereu ca noua
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Splendora, (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) !
Te rog sa renunti la prescurtari (p,oki). Te asteptam si cu alte sfaturi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa va zic ce folosesc si eu acum, e vorba de sisleya, crema contur de ochi si buze. E cam ce am folosit mai bun pana acum; acuma clar, ridurile de expresie raman, pentru ca sunt parte intrinseca a modalitatilor de mimica ale fetei si a varstei tale, insa la hidratarea, hranirea si diminuarea pungilor de sub ochi e remarcabila. E foarte fina, hranitoare si totusi patrunde satinat in piele. Chiar si pe buze e super ok, le face foarte catifelate, dar incerc sa n-o risipesc prea mult pe ele. Pe buze, acum ca mi s-a terminat carmexul, bag un strat de crema trixera de la avene si mi se umfla instant de hidratare.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
150 de dolari? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mda, e enorm de mult! Eu am luat-o pe sub mana la 35 euro. mai mult de atat nu cred ca ever o sa dau pe o crema, m-am gandit mult oricum pana sa mi-o iau si pe asta.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi plac tare produsele Sisley si, indiferent ce mi-am luat de la ei (la pret normal (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) ), nimic nu m-a dezamagit. Momentan am creme reparatrice de la ei. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:29 AM |
|