![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Eu il prepar prin infuzie si ma tamponez de cate ori imi aduc aminte. Nu am rabdare sa stau 10-15 minute cu compresele pe ochi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 751 Joined: 14-April 07 Member No.: 1,478 ![]() |
Cremele pt conturul ochilor la ce anume folosesc? Pt riduri? Nu am folosit niciodata...si m-ar tenta una....
|
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Mai mult pentru prevenirea ridurilor. Pe mine ma ajuta si dupa noptile nedormite; cearcanele nu mai sunt asa bine definite, iar pielea devine mai luminoasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 126 Joined: 17-January 08 From: Timisoara Member No.: 3,059 ![]() |
Eu folosesc de la Guinot Hydrazone pentru ochi. E excelenta pentru hidratare, dar atat. Eu am si riduri sub ochi, cred ca sunt mai mult e expresie ca le am de f mult timp, si sunt de la citit mult si strans ochii din cauza luminii proaste. As vrea o crema care sa le mai estompeze (daca nu se poate sa le faca sa dispara (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) dar inca nu am citit niciunde ca ar exista asa ceva, toata lumea spune ca tot ceea ce face crema e sa hidrateze.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
Hm eu folosesc crema contur de la Ivatherm..lucreaza cumva si impotriva cearcanelor.M-a ajutat cu ridurile de expresie foarte bine..
Totul e sa o gasesti pe cea potrivita tie...O sa functioneze una pana la urma,nu-ti fa griji:) (Ah si fa masajul acela circular de fiecare data cand aplici crema) (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
expose, cum iti merge cu crema de la ivatherm? Ma gandeam sa mi-o achizitionez si eu, am avut o mostra si mi-a placut. Nu prea am ce alege altceva din farmacii si dintre marcile de lux deocamdata nu am de la cine lua.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
expose, cum iti merge cu crema de la ivatherm? Ma gandeam sa mi-o achizitionez si eu, am avut o mostra si mi-a placut. Nu prea am ce alege altceva din farmacii si dintre marcile de lux deocamdata nu am de la cine lua. Walpu, ia-ti de pe Strwberry, ce mai astepti? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu folosesc All about eyes rich, d ela Clinique. Este f hidratanta, intra repede in piele si nu e grasa, precum un gel. Imi place, dar nu pot spune ca face minuni. O folosesc doar de 2 saptamani, nush ce sa spun... |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Prima si ultima oara cand am vrut sa-mi comand ceva m-au tinut mai mult de 1 luna cu nushce vedeau ei adrese necorespunzatoare si le-am tot trimis mailuri si-mi trimiteau acelasi raspuns automat si dupa mai bine de 1 luna de incercari am cedat nervos. Mai ales ca imi facusem card special pt trasnaia asta. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Acuma sa nu-i mai vad in ochi dupa ce m-am implicat atat de mult in a-mi cauta produsele pe care le doream, a-mi face card si apoi taraganarea aia si vorbitul singura. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
Walpurgik,foarte foarte buna o consider...Mi-a atenuat cearcanele..Si..nici o reactie ciudata a pielii.De ridurile de expresie am spus deja.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am sa mai incerc si alte creme,dar pe asta cred ca am sa o am mereu pe-aproape:) Ai putea sa ti-o achizitionezi linistita This post has been edited by expose_yourself: Feb 12 2008, 04:43 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 07:24 AM |
|