IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Creme pentru contur ochi, Marci, rezultate, preturi, recomandari
Fanny
post Mar 2 2008, 07:19 PM
Post #171

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Sincer, primul post nu m-a deranjat. Fiecare are dreptul sa foloseasca produsele care-i fac bine si sa vorbeasca despre asta. Al doilea mesaj, care continea o doza ridicata de reclama, mi-a atras atentia, iar al treilea, in care aparai firma care produce/aduce cosmeticalele respective a pus capac. Pentru asta ti-ai luat ban, iar pentru crearea unui cont clona, risti un altul.
Si 2. suntem primitoare, atata timp cat nou venitii nu ne asalteaza cu produse-minune!

Go to the top of the page

+Quote Post
schumiholic1
post Mar 2 2008, 07:24 PM
Post #172

Musafir

QUOTE(Fanny @ Mar 2 2008, 07:19 PM) *
Si 2. suntem primitoare, atata timp cat nou venitii nu ne asalteaza cu produse-minune!

Este o mare diferenta intre un produs minune si unul bun. Personal, nu cred ca v-am asaltat. Insa cand imi place un produs, impartasesc si altora din experienta mea. Daca este o greseala, my bad!

+Quote Post
Diana.
post Mar 2 2008, 11:03 PM
Post #173

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Your bad e ca ti-ai facut doi useri. La noi PR-ul se lasa cu ban. Aviz amatorilor.
Cel de-al doilea user (clona) a fost sters.

+Quote Post
splendora
post Mar 7 2008, 04:12 PM
Post #174

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

Eu mi-am luat Bio Specific, Rehydration, Hydra Power Day, de la Yives Rocher, crema de fata pt piele deshidratata. Multa lume spune ca se poate folosi si la ochi. Eu stiu ca la ochi trebuie sa te dai doar cu creme speciale , eventual nutritive nu hidratante.
Stie cineva ce se poate intampla daca folosesc crema de fata si in jurul ochilor?

+Quote Post
Cindy
post Mar 9 2008, 05:06 PM
Post #175

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(splendora @ Mar 7 2008, 06:12 PM) *
Stie cineva ce se poate intampla daca folosesc crema de fata si in jurul ochilor?

Chestia asta cu crema de fata si special ochi e marketing in mare parte, dar trebuie mare atentie la ingrediente, sa nu fie agresive. O alte problema este faptul ca nu toate cremele de ochi contin factor de protectie, ceea ce stim cu totii ca este foarte important, mai ales intr-o zona predispusa ridarii.

+Quote Post
walpurgik
post Apr 11 2008, 10:56 PM
Post #176

Musafir

A incercat cineva crema de ochi revitalizanta de la skincode? Am avut o mostra si mi-a placut tare mult, desi ustrurau parca un pic ochii, avea un efect revulsiv, poate de aia. Dar crema de fata din aceeasi gama? Mostrele, ca mai intotdeauna, mi s-au parut foarte bune.

+Quote Post
Cindy
post Apr 13 2008, 08:39 AM
Post #177

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Walpu, crema revitalizanta nu am incercat-o, dar am avut acum cativa ani crema matifianta de la Skincode, care mi s-a parut foarte proasta, desi preturile lor nu sunt chiar ieftine. Mare dezamagire! La fel si gelul de fata, plin de ingrediente agresive.

+Quote Post
Nimphetamin
post Apr 13 2008, 11:48 AM
Post #178

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Eu am avut un lapte demakiant de la Skincode si mirosaea a ranced (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Farmacistele mi-au spus ca asta e mirosul lor. De atunci, nu mai folosesc deloc gama asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Apr 13 2008, 01:29 PM
Post #179

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

nimphe, nu cred!! eu ma demachiez numai cu skincode de vreo cativa ani si nu miroase deloc urat (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)

+Quote Post
expose_yourself
post Apr 13 2008, 02:04 PM
Post #180

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 593

Hehe..Contine "soybean oil", de aceea miroase ciudat..nu e chiar asa teribil dupa un timp:)
Din pacate lotiunea demachianta contine alcool printre altele.Protective day cream si regenerating night cream sunt ok..dar nu m-au impresionat in special.
Walpurgika..folosesc si eu de cateva saptamani crema aceea pentru ochi.Mi se pare chiar mai hidratanta decat cea de la Ivatherm:P...In primele 2-3 zile de utilizare m-au usturat ochii si lacrimam din cauza ei..dar pielea s-a obisnuit,presupun si reactia aceasta a disparut complet.Tu porti lentile(..daca imi amintesc bine)..sper sa nu fie mai neplacuta reactia

+Quote Post

28 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:31 AM