![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Sincer, primul post nu m-a deranjat. Fiecare are dreptul sa foloseasca produsele care-i fac bine si sa vorbeasca despre asta. Al doilea mesaj, care continea o doza ridicata de reclama, mi-a atras atentia, iar al treilea, in care aparai firma care produce/aduce cosmeticalele respective a pus capac. Pentru asta ti-ai luat ban, iar pentru crearea unui cont clona, risti un altul.
Si 2. suntem primitoare, atata timp cat nou venitii nu ne asalteaza cu produse-minune! |
|
|
schumiholic1 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si 2. suntem primitoare, atata timp cat nou venitii nu ne asalteaza cu produse-minune! Este o mare diferenta intre un produs minune si unul bun. Personal, nu cred ca v-am asaltat. Insa cand imi place un produs, impartasesc si altora din experienta mea. Daca este o greseala, my bad! |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Your bad e ca ti-ai facut doi useri. La noi PR-ul se lasa cu ban. Aviz amatorilor.
Cel de-al doilea user (clona) a fost sters. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Eu mi-am luat Bio Specific, Rehydration, Hydra Power Day, de la Yives Rocher, crema de fata pt piele deshidratata. Multa lume spune ca se poate folosi si la ochi. Eu stiu ca la ochi trebuie sa te dai doar cu creme speciale , eventual nutritive nu hidratante.
Stie cineva ce se poate intampla daca folosesc crema de fata si in jurul ochilor? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Stie cineva ce se poate intampla daca folosesc crema de fata si in jurul ochilor? Chestia asta cu crema de fata si special ochi e marketing in mare parte, dar trebuie mare atentie la ingrediente, sa nu fie agresive. O alte problema este faptul ca nu toate cremele de ochi contin factor de protectie, ceea ce stim cu totii ca este foarte important, mai ales intr-o zona predispusa ridarii. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
A incercat cineva crema de ochi revitalizanta de la skincode? Am avut o mostra si mi-a placut tare mult, desi ustrurau parca un pic ochii, avea un efect revulsiv, poate de aia. Dar crema de fata din aceeasi gama? Mostrele, ca mai intotdeauna, mi s-au parut foarte bune.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Walpu, crema revitalizanta nu am incercat-o, dar am avut acum cativa ani crema matifianta de la Skincode, care mi s-a parut foarte proasta, desi preturile lor nu sunt chiar ieftine. Mare dezamagire! La fel si gelul de fata, plin de ingrediente agresive.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am avut un lapte demakiant de la Skincode si mirosaea a ranced (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Farmacistele mi-au spus ca asta e mirosul lor. De atunci, nu mai folosesc deloc gama asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
nimphe, nu cred!! eu ma demachiez numai cu skincode de vreo cativa ani si nu miroase deloc urat (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
Hehe..Contine "soybean oil", de aceea miroase ciudat..nu e chiar asa teribil dupa un timp:)
Din pacate lotiunea demachianta contine alcool printre altele.Protective day cream si regenerating night cream sunt ok..dar nu m-au impresionat in special. Walpurgika..folosesc si eu de cateva saptamani crema aceea pentru ochi.Mi se pare chiar mai hidratanta decat cea de la Ivatherm:P...In primele 2-3 zile de utilizare m-au usturat ochii si lacrimam din cauza ei..dar pielea s-a obisnuit,presupun si reactia aceasta a disparut complet.Tu porti lentile(..daca imi amintesc bine)..sper sa nu fie mai neplacuta reactia |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 12:31 AM |
|