![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Eu am crema contur pentru ochi de la AslaVital ,intr`un tub micut...nici nu stiu ce sa zic,daca e buna sau rea..dar eu ma dau...cearcane nu prea am...ma enerveaza ridurile de expresie,care-s prea evidente...d-aia ma dau,c-or mai dispare...
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
A incercat cineva crema de ochi revitalizanta de la skincode? Am avut o mostra si mi-a placut tare mult, desi ustrurau parca un pic ochii, avea un efect revulsiv, poate de aia. Dar crema de fata din aceeasi gama? Mostrele, ca mai intotdeauna, mi s-au parut foarte bune. Walpu, interesant ce zici tu despre efectul revulsiv al cremei de ochi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu mi-am cumparat o crema de ochi Botanics si dupa ce m-am dat cu ea ma pisca un pic pielea si nu am mai folosit-o, pt ca m-am gandit ca poate cine stie ce minuni are prin ea care irita pielea. Voi cum va dati fetelor cu crema de contur ochi de va ustura ochii? Eu nici macar nu ajung pe langa gene, din cauza ca nu vreau sa imi intre in ochi. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
si eu am aruncat o crema de ochi Clinique nou cumparata ca ma ustura. mie nu mi se pare sanatos.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Si a mea pisca la ochi...
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Eu am All about eyes rich - Clinique. Nu pisca, e f hidratanta si intra repede in piele.
Eu sunt multumita de ea, dar ma enerveaza ambalajul. Cred ca e mai indicat un tub, nu un borcanel. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Eu stiu ca crema pentru contur se foloseste la 1/2 sau 1 cm de pleoapa, nu fix sub gene. Eu am o crema de la Eisenberg si sunt foarte multumita.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 38 Joined: 17-February 08 Member No.: 3,314 ![]() |
buna,
pentru cearcane eu folosesc sfantul cub de gheata care cred ca este la indemana oricui...sau acei ochelari de la body shop care au un gel in interior si tb tinuti la rece in frigider, sunt super si cearcanele dispar cat ai clipi...actioneaza chiar si asupra ridurilor de expresie... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ..merita sa incercati.....iar ca crema de ochi am folosit destul de multe si pe cea de la aslavital, si pe cea de la CD pentru 20-25 de ani, pe cea de la Lauder pentru ten sensibil, chiar si unlee de la Avon si Oriflame..dar ce sa zic tot mai multumita sunt de acest cub de gheata pe care il folosesc mai ales vara....ma si trezeste....iar pentru hidratare mai aplic uneori mierea ca hidratare sau untul si smantana...... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 66 Joined: 29-September 06 From: Bucuresti Member No.: 593 ![]() |
Emily...spui ca e buna masca de la Body Shop?Pe termen lung are vreun efect asupra texturii pielii..sau doar rezultate de scurta durata?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu am un gel de ochi de la body shop. dragutel, nu pot sa spun ca ma da pe spate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cand vreau sa ma trezesc fara ridul de sub ochiul drept (pe care azi l-am botezat Billy in timp ce spalam vasele) ma dau seara cu 8 hour cream de la elizabeth arden si dimineata is gone (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 17-April 08 Member No.: 3,720 ![]() |
De curand am inceput sa folosesc Chanel Rectifiance Intense Eye in care am mai pus eu cateva picaturi de ulei de ricin si cateva de ulei de migdale pentru a o face si mai hidratanta. Pare in regula deocamdata.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:40 PM |
|