IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Creme pentru contur ochi, Marci, rezultate, preturi, recomandari
happyCat
post May 9 2008, 11:52 PM
Post #201

Musafir

Ella, mama, dar tu ti-o bagi in ochi cremuta asta de iti lacrimeaza, sau cum? Nu trebuie dat chiar pana aproape de gene ca nu are nici un rost.
Cat despre produsele de pe Strawb... e posibil sa fie si expirate, zic eu.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post May 10 2008, 12:13 AM
Post #202

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu folosesc tot Sensibio, Bioderma, acum au inlocuit cu varianta gel-crema. Pentru mine as zice ca e buna, dat fiind ca nu am probleme cu zona asta..Dar sunt deschisa la noi sugestii de alternare..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post May 10 2008, 12:13 AM
Post #203

Musafir

QUOTE(ELLA33 @ May 9 2008, 07:56 PM) *
Am nevoie de parerea voastra. Am folosit all about eyes rich, nu am observat nimic deosebit dar hidrata destul de bine si pretul a fost ok ca am prins reducere (nu era tiplata cutia). Prin urmare cand s-a terminat am mai comandat inca una (tot la reducere), problema e ustura atat de tare incat imi lacrimeaza ochii. Parca si textura e alta. Sa fie expirata? nu's ce sa mai cred, aveam incredere in produsele de pe strawb.

ella cat ai dat pe cutiuta in jur de 60 ron cumva ?
eu cred ca cele unboxed cum zice pe site nu stiu daca sunt asa "proaspete" ca celelalte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
pe mine ma ustura de la supedefense dar acolo exista o explicatie nu trebuie folosita in jurul ochilor

This post has been edited by LostWhispers: May 10 2008, 12:15 AM

+Quote Post
ELLA33
post May 10 2008, 07:03 AM
Post #204

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 2,417

Am grija sa nu ma dau cu crema chiar atat de aproape de gene de teama sa nu-mi intre in ochi. Dar prin masaj usor se mai intampla ca la coltul intern al ochiului sa intre putin de aici si faptul ca ma ustura ochii.
Ce mi s-a parut suspect ......prima crema tot la reducere am luat-o si nu s-a intamplat nimic rau. Da, costa cam in jur de 60 de lei.

+Quote Post
LostWhispers
post May 10 2008, 10:37 AM
Post #205

Musafir

s ar putea sa fie facuta in alta tara crema si atunci difera si pretul, de ex la mine produsele ce le am primit unele sunt facute in Europa altele in Sua , si se vede diferenta.
de acolo si pretul mai mic

+Quote Post
splendora
post May 18 2008, 06:55 PM
Post #206

Dependent

Member No.: 1,565

Cum se aplica crema de ochi? Eu stiam ca masez din coltul exterior al ochiului spre interior (nas) si continui asa. Intr-o revista am inteles ca se maseaza in directia opusa, din interior spre exterior. Pana la urma, care e ideea? Eu stiam ca trebuie data crema ca sa intre in riduri, nu de-a lungul lor (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post May 18 2008, 10:01 PM
Post #207

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Pe site-ul Lancome sunt filmulete care arata cum sa cremuiesti toate zonele corpului, plus cum sa aplici fardul.
Si acolo arata ca crema de ochi trebuie aplicata din coltul intern catre cel extern.

+Quote Post
angeldust
post May 19 2008, 08:21 AM
Post #208

Musafir

Crema de ochi se aplica din coltul intern catre cele extern in felul urmator : pui pe varfurile degetelor niste crema, si cu crema asta pui asa niste punctulete in jurul ochiului pe care apoi le tapotezi. Eu o fac cu o miscare circulara incepand din coltul intern , continuand in sus spre coltul extern si apoi in jos de la coltul extern spre cel intern.

+Quote Post
splendora
post May 19 2008, 05:32 PM
Post #209

Dependent

Member No.: 1,565

Merci frumos.

+Quote Post
Cindy
post May 25 2008, 03:50 PM
Post #210

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Foarte interesante filmuletele, Nimphe! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

28 Pages V  « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:36 PM