IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Creme pentru contur ochi, Marci, rezultate, preturi, recomandari
Ciresica
post Feb 19 2009, 03:14 PM
Post #221

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: In livada
Member No.: 51

Si eu eram mare fana Sensibio pentru ochi, dar noua varianta gel nu prea imi place. Nu stiu de ce trebuia sa o scoata pe cea veche. Nu puteau merge in paralel cu amandoua? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

In fine, acum mi-am luat ROC Hidra + si sa vad cum e dupa ce o incerc... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Feb 19 2009, 04:30 PM
Post #222

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Crema de ochi de la Yves Rocher ati incercat-o? intreb ca ma batea asa un gand sa o incerc, da' nus cum o fi.
Eu am luat una de la Gerovital pt. ochi din acelasia motiv cu Angel , nu imi place cine stie ce, tre' sa-mi caut alta.

This post has been edited by Master of Norules: Feb 19 2009, 04:30 PM

+Quote Post
RoxieFoxie
post Feb 19 2009, 04:55 PM
Post #223

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Momentan in Bucuresti
Member No.: 2,974

Mi-am cumparat si eu zilele trecute , Bioderma Sensibio Eye , la recomandarea voastra. E super (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) , hidrateaza bine dar cel mai important, e usoara , nu grasa ... Eu stiam ca ar fi doua variante de crema contur de ochi de la Bioderma ( asa vazusem eu pe un site ) , dar farmacista mi-a zis ca nu, nu e decat una. So ... sunt f multumita! Thank you, girls! (IMG:style_emoticons/default/thankyou.gif)

+Quote Post
angeldust
post Mar 7 2009, 09:39 AM
Post #224

Musafir

Am citit reviewuri bune despre Clarins • Sun Wrinkle Control Eye Contour Care SPF 30, dar nu l-am vazut de cumparat la noi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Suna misto o crema cu SPF asa mare special pt ochi, mai ales acum ca vine vara.

+Quote Post
Ciresica
post Mar 19 2009, 10:23 PM
Post #225

V.I.P.

From: In livada
Member No.: 51

Impresii dupa cateva saptamani de ROC Hidra +:

nu vad cine stie ce in materie de cearcane, la mine sunt si ereditare + ca nu dorm cine stie ce, da imi place ca intra bine in piele si hidrateaza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
roX
post Mar 27 2009, 03:02 PM
Post #226

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: cluj-napoca
Member No.: 1,427

In sfarsit dau si eu de cineva care ma intelege.De 3 luni sunt sub tratament cu Sotret si pe langa ca tenul nu arata bine deloc,mai il am si f uscat si ridurile sunt evidente.Am inceput sa am o obsesie,studiez la toti oamenii zona ochilor,cand rad ma gandesc automat ca mi se vad ridurile,incredere 0 am in mine,si partea proasta e ca am doar 22 ani (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) .
Bebe_maria am citit ca tu ai facut si peeling chimic acum cativa ani.Ti s-au rezolvat din probleme?M-as bucura sa stiu ca mai sunt sperante
QUOTE(bebe_maria @ Sep 3 2006, 08:55 PM) *
merci pt incurajare 17girl (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ... ideea este ca de pe la 12-13 ani ma lupt cu acneea asta nesuferita si cand parca parca am scapat de ea, imi dau seama ca mi-au ramas o multime de semne pe care nu mai stiu cum sa le atenuez apoi vad si riduri si realizez ca poate niciodata n-o sa am tenul pe care mi-l doresc si nu reusesc sa accept asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 27 2009, 04:01 PM
Post #227

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

RoX si eu am riduri de expresie sub ochi de la 18 ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Cand ma intrebi daca s-au rezolvat problemele te referi la ridurile astea?
Daca da sa stii ca s-au atenuat mult dupa peeling dar pt ca sunt riduri de EXPRESIE au aparut din nou, nu pot sa stau serioasa tot timpul. Desi dau cu creme mereu (hidratante, cu retinol) ridurile alea tot acolo sunt.
Probabil ca daca as face proceduri de-astea exfoliante mai des (la medic nu acasa) s-ar mentine rezultatele.

Apropo de peeling in general, am tot citit despre cel cu laser + profractional, se pare ca e mult mai bun si cu riscuri mai mici decat cel chimic.

+Quote Post
Cindy
post Mar 27 2009, 08:37 PM
Post #228

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Profractional este tot laser. Cred ca te referi la microlaser peeling+ respectivul. Dap, se spune ca ar fi mult mai bun decat cel chimic pentru ca patrunde mult mai adanc, ajungand pana la nivelul dermului, se poate regla adancimea la care se face interventia (pana la 1500 microni) si perioada de recuperare e mai redusa.
Microlaser peeling este mai superficial, denumit si "peelingul de weekend".
Bebe, tie ti-a facut peeling si in jurul ochilor? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Nu e prea sensibila zona pentru o astfel de procedura?

Referitor la creme, eu mi-am luat acum o crema hidratanta de ochi de la Boots, Time Dimensions. O aplic de doua ori pe zi asa in special de paranoia, ca nu am nici riduri de expresie (deocamdata).

This post has been edited by sweet_girl: Mar 27 2009, 08:44 PM

+Quote Post
bebe_maria
post Mar 28 2009, 03:47 AM
Post #229

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

Da sweety, nu am fost atenta cand am scris, ma refeream la micro laser peel + laser profractional (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Eu chiar vroiam asta dar costa 650 euro o sedinta combinata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . A, si trebuie sigur 3 sedinte. Intre 3 si 5 si apoi astepti juma de an si evaluezi rezultatele si mai faci inca 3 sedinte daca e nevoie.
Prea mult parca.
Nu pricep cum cu peeling chimic faceai maxim 3 si erai super si cu asta care e de 10 ori mai bun (poate si mai mult) ai nevoie de atatea sedinte. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Scuze, acum am observat ca ma intrebasei daca mie mi-a facut peeling si in jurul ochilor. Sa stii ca mi-a aplicat substanta pana destul de aproape de ochi, nu chiar pana sub ochi dar destul de aproape. Ridurile mele erau (si sunt din nou (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ) la coltul ochiului si putin mai jos de ochi, spre obraz.

This post has been edited by bebe_maria: Mar 28 2009, 04:03 AM

+Quote Post
Cindy
post Mar 28 2009, 05:34 PM
Post #230

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Eu cand am facut aprox. acum un an si jumatate era 500 euro, deci la cursul euro de atunci, vreo 18 mil. Oricum e mult. Dar ai putea sa iti faci numai Profractional, mai ales ca ai experienta peelingurilor. Eu sincer nu prea inteleg care este rostul micro laser peel inainte (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , asta ar fi un pas intermediar intre sa zicem o microdermabraziune si un peeling profund. Deci eu cred (desi poate gresesc) ca este un pas pregatitor sa nu puna direct Profr pe piele care este mai agresiv/profund, sa creeze asa un teren propice. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) In concluzie, cred ca ai putea omite pasul asta si faci o economie in buget.
Ai dreptate cu sedintele, una nu este de ajuns. Depinde foarte mult insa si la ce intensitate iti face si cum reactioneaza pielea ta..

+Quote Post

28 Pages V  « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 09:40 AM