![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Am citit reviewuri bune despre Clarins • Sun Wrinkle Control Eye Contour Care SPF 30, dar nu l-am vazut de cumparat la noi. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Suna misto o crema cu SPF asa mare special pt ochi, mai ales acum ca vine vara. eu folosesc crema asta de 3 luni,doar dimineata,.nu stiu sa zic ce face sau nu,banuiesc ca mare lucru ,nu...ridurile sunt acolo.dar traiesc cu speranta ca nu mai apar altele sau ca procesul o sa fi mai lent caci avand factor ma protejez contra razelor nocive.cred ca e doar de protectie si de prevenire.imi place textura si trebuie aplicat f putin.tubul e mic dar n-am consumat nici jumate.o sa continui sa mi-o iau.seara folosesc un ser si de 2-3 ori pe sapt o masca in jurul ochilor de la La therapie.nu mai sper in disparitia ridurilor ci doar in prevenirea altora noi.eu sunt fan produse spf si le folosesc tot timpul,iarna sau vara.e ca o obsesie,nu pot iesi din casa dc nu am asa ceva pe fata. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Voi ce mai folositi?
Mie mi-a placut pana acum Time Dimensions, de la Boots, hidrata foarte bine si parca ilumina putin pielea. Nu l-am mai gasit zilele trecute si mi-am luat tot de la Boots, textura gel, dar care nu imi place deloc, eu am nevoie de hidratare. p.s.: Ce se intampla cu Boots? Vor sa scoata produsele din farmaciile Sensiblu? De la un timp, sunt foarte multe promotii la unele produse si din pacate, la noi in tara, se practica sistemul asta doar cand vor sa scape de produse, lichidare de stoc. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Time Dimensions era crema sau gel-crema?Nici eu nu suport gelurile. Imi pare asa de rau ca nu se mai face Sensibio crema, asa bine ma intelegeam cu ea... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Cire de ce nu iti iei sensibio rich sau ceva din gama asta, chiar daca nu e crema speciala de ochi eu nu cred ca sunt mari diferente (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) .
Eu dintotdeauna ma dau la ochi cu creme de fata. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Cire, si mie imi placea Sensibio crema, dar noua versiune gel-crema nu prea. (IMG:style_emoticons/default/nono.gif)
Time Dimensions este crema si imi place senzatia de hidratare lasata, plus ilumineaza putin pielea, in cazul in care nu mi se pare doar mie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De fapt, si ea sustine ca are particule light-diffusing. Contine vitamina A, C, ginseng si extract de drojdie, pe restul nu le mai stiu ca nu mai am cutia cu ingredientele. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Apropo, ceva sfaturi (date de Howard Murad, creatorul liniei de produse Murad) legate de ingrediente si creme de ochi daca va intereseaza: Firming ingredients: These include caffeine, alcohol, retinol, alpha-hydroxy acids, copper, and vitamin C. Caffeine and alcohol temporarily dehydrate skin, making it appear taut. Retinol, alpha hydroxy acids, copper, and vitamin C actually work under the skin to stimulate collagen growth. Because collagen supports the skin from within, stimulating its growth may, over time, firm the skin and smooth lines and wrinkles. Darkness-inhibiting ingredients: These include vitamin K, kojic acid, and hydroquinone. Vitamin K has been shown to inhibit bruising, and doctors suspect it helps to counteract dark shadows caused by too much blood flow and minor bruising under eyes. Kojic acid and hydroquinone are skin-lightening agents, often found in bleaching and age-spot creams. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 147 Joined: 2-December 07 Member No.: 2,761 ![]() |
Eu folosesc de vreo 2 luni pentru zona ochilor, retin a combinat cu crema;dar nu in fiecare seara.Mie mi se pare ca arata mai bine pielea din jurul ochilor decat acum 2 luni, dar nu e vreo mare diferenta.Poate doar mi se pare.Am inteles ca dupa vreo 6 luni se vad rezultate.In rest, dimineata, tot clarins cu spf 30 folosesc.
|
|
|
![]()
|
|
Retin-a? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Nu stiu daca este o idee atat de buna...Pielea din jurul ochilor este mult mai subtire si delicata. De ce nu folosesti ceva pe baza de retinol? Retinolul este molecula intreaga de vitamina A, iar tretinoinul (din Retin-a) este forma acida de vitamina A, derivat din retinol; exista deci diferente intre ele. Cred ca scrie si in indicatii ca Retin-a nu se aplica in jurul ochilor. O parte din explicatia despre retinol se regaseste si in postul meu anterior.
Am dat acum un search pe google, sa vad daca imi scapa mie ceva legat de Retin-a si zona ochilor. Doar pe prima pagina, am dat peste plangerile multor utilizatoare, care spuneau ca li s-au accentuat ridurile, probabil din cauza uscarii pielii... p.s.: welcome back! Pe unde ai umblat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
Si eu ma mai dadeam inainte cu crema de fata la ochi. Acum mi-am luat Elmiplant crema de ochi. Dar e tot crema-gel. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Asa ca sunt in continuare in cautari. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De la ce firma este Time Dimensions? |
|
|
![]()
|
|
De la Boots. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Aha, ma interesz de ea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 10:12 PM |
|