IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Creme pentru contur ochi, Marci, rezultate, preturi, recomandari
Cindy
post Sep 7 2006, 01:07 PM
Post #71

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

walpurgik, dar nu esti prea tanara pentru Myokine? de la ce varsta ar trebui folosita?
Go to the top of the page

+Quote Post
bebe_maria
post Sep 20 2006, 09:20 PM
Post #72

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

eu am citit intr-o brosura despre produsele vichy, la crema myokine ca este pentru peste 35 dar cand am intrebat intr-o farmacie mi-a spus ca peste 28

+Quote Post
Ala80
post Sep 26 2006, 07:42 PM
Post #73

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

Raportez rezultate remarcabile (si nesperate) cu L'Oreal. Am folosit toata gama Age Perfect si dupa 4-5 saptamani pielea din jurul ochilor s-a regenerat, iar ridurile extrem de fine sesizabile doar la o lumina puternica, au disparut. Cred ca secretul consta nu in formula celor de la L'Oreal, ci in consistenta cremei de noapte, extrem de grasa si hranitoare. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 26 2006, 07:48 PM
Post #74

Musafir

ala, ma bucur ca ai rezultate bune; sa fie si de durata. ma gandesc ca importante sunt si grimasele de zi cu zi, care isi pun amprenta pe fata. si daca ma gandesc bine ma stramb cam des.
eu nu ma pot satura de crema de dimineata de la yves rocher despre care am mai vorbit. Imi da drumul la ochi imediat desi ma trezesc cu ochi de bursuc mai devreme de ora 7 dimineata. e hidratanta si chiar calmeaza pielea in jurul ochilor.

+Quote Post
Ala80
post Sep 26 2006, 07:54 PM
Post #75

Oli, Popeye's babe

From: Bucuresti
Member No.: 194

(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/magindesc.gif) E bine de stiut! Daca ai rezultate asa bune cu ea cred ca imi voi lua si eu cu prima ocazie! Nu de alta, dar am prostul obicei sa nu-mi fac somnul de frumusete si ochii mei sunt primii care au de suferit. (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Oct 1 2006, 05:55 PM
Post #76

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Walpu, deci care ti s-a parut mai eficienta pentru ridurile de expresie, cea de la Rocher sau Myokine? Ca eu vreau sa arunc pe geam Clinique-ul meu idiot si nu stiu ce sa iau. O a doua teapa in serie nu as mai suporta (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Oct 1 2006, 06:38 PM
Post #77

Musafir

YR nu prea are de-a face cu ridurile, e pt decongestionare si e f fresh, deci o crema casual si nu specifica ridurilor. Myokine nu am folosit-o indeajuns pt a avea rezultate concludente. Textura ar putea fi mai hidratanta, iar rezultatul pe termen lung nu-l stiu, eu ma dau de obicei cand ies undeva seara si am nevoie de o figura luminoasa, ca dupa un somn bun. Oricum cred ca in general e ok, eu revelatii nu prea gasesc cu stapanirea ridurilor, un dermo-contractant folosit on and on sau un pocal cu suc de tinerete ingurgitat fara respiratie...si cum la noi acasa nu e hollywood caci acolo aparentele si mirajul primeaza, incerc sa nu ma mai stresez sau sa nu incep inca a ma stresa f tare cu ridurile... nu de alta dar mi le accentuez. F important ramane somnul... I'm so young after a good relaxing sleep. Dealtfel, imi predau in fiecare seara lectii de stapanire a grimaselor, bata-le vina!

+Quote Post
bebe_maria
post Oct 1 2006, 07:16 PM
Post #78

Membru de Onoare

From: craiova
Member No.: 269

angeldust ai avut ceva rezultate pozitive cu crema pt ochi de la elmiplant?

eu ma dau cu flavo-c si desi fetele de pe beaute-test sunt super multumite pt ca le estompeaza ridurile de la ochi la mine nu se vede nici o schimbare (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
zetta
post Oct 2 2006, 02:26 PM
Post #79

Musafir

eu folosesc de la clinique repear wear (cred ca asa se numeste) si imi place oricum eu am o problema cu cearcanele de cand ma stiu cu ridurile mai putin.

+Quote Post
elle_ni
post Nov 23 2006, 08:35 PM
Post #80

Incurabil

Group: Incurabil
Member No.: 107

Dragele mele, as vrea sa stiu din experienta voastra ce creme estompeaza olecutza ridurile deja existente?Am cateva bucati riduri, nu foarte inestetice, dar nici invizibile.Ce ma fac cu ele?Cum sa le estompez si-sau stopez?

Ma gandeam sa folosesc retin-a, dar nu stiu daca este ok.Apoi, ar mai fi ca si variante vitamina A uleioasa sau vitamina E uleioasa, dar aceste vitamine nu sunt special concepute pt.zona okilor.

Voi ce produse folositi pt.oki?

+Quote Post

28 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 06:52 AM