![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Mai exista si Frank Herbert cu seria Dune, si Norman Spinrad (Masinaria Rock'n'Roll este iarasi o carte geniala)
Oricum, dintre autori, cel mai mare respect il am pentru Tolkien. Ce a reusit omul acela sa creeze in 2 carti (Lord of the Rings si in special Silmarillion) este incredibil. |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
::) da, am citit si eu Spinard dar nu mi-a placut asa mult cartea.
dar am uitat sa il mentionam pe marele inegalabilul unicul ASIMOV . cred ca am monopolizat topicul cu sf-urile noastre, ar fi bine sa facem un topic separat - best sf ever 8) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
QUOTE Mai exista si Frank Herbert cu seria Dune, si Norman Spinrad (Masinaria Rock'n'Roll este iarasi o carte geniala) Oricum, dintre autori, cel mai mare respect il am pentru Tolkien. Ce a reusit omul acela sa creeze in 2 carti (Lord of the Rings si in special Silmarillion) este incredibil. gand la gand .... si mie mi-a placut foarte mult cartea LOTR toate poeziile alea in limbile inventate de el :o ... iar filmul ma refer la realizare nu la interpretare .... muzica, decoruri, peisaje mi se pare deosebit. Ultimele carti ... am recitit Magicianul .... am citit-o prin clasa 8- 9 si nu mi-a spus mare lucru.... am recitit-o si mi-a placut foarte mult, apoi Zahir de Coelho ... imi plac cartile lui se citesc repede si au mereu ceva de comunicat, un adevar simplu pe care-l stiam deja ... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Ultima carte pe care am citit-o de S. King este "Capcana pentru vise", super buna cartea.
Il iubesc pe Dean R. Koontz, am citit aproape tot ce e tradus la noi. 8) Dintre clasici mi-a placut mult John Galsworthy. Ma refer la cartile pe care le-am citit in ultimul timp, evident, caci altfel deschidem aici liste inerminabile. Acum citesc Cella Serghi "Aceasta dulce povara tineretea." |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Cata...sa imi spui cum e cartea.
Cartea cea mai draga mie e "Panza de paianjen" Cellei.Mi-a ramas legata de sufet din vremea liceului. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
John Galsworthy - nu pot sa spun ca am o carte preferata, am citit destule si e unul din preferatii mei.
Dostoievski - Fratii Karamazov, Crima si pedeapsa; Cronin - Castelul Palarierului. Am o carte care mi-a placut enorm, am imprumutat-o cuiva si n-am mai vazut-o. Nu-mi mai aduc aminte nici titlul, nici autorul - Stefan si nu-mai-stiu-cum parca, roman de-al nostru. A aparut prin 89-90, e vorba de o poveste de dragoste ucigatoare intre 2 studenti, cu pagini de jurnal, scrisori, nebunie, ce mai! Daca stie cineva, ceva, please, dati un indiciu sa stiu unde sa caut. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Ariana, cartea e buna, chiar imi place. :D
|
|
|
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Eu am o obsesie pt. Cella Serghi - Panza de paianjen... a absolut superba si as vrea sa o citesc din nou. E si pe venusyana?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Nu e pe venusyana berbecutza.Eu o am de la mama mea.:)
Am citit-o si recitit-o intr-o fericire.Probabil fiecare din noi se indentifica pe undeva cu personajul principal.Mie inca mi-e teama sa nu am parte de un destin asemanator cu al ei. :) |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
crima si pedeapsa intr-adevar merita mentionata.
in ultima vreme am citit rodica ojog brasoveanu, o serie de carti politiste/umor/aventura. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:23 PM |
|