![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 8-December 05 Member No.: 46 ![]() |
Bertha e cumva "invitatie la vals" de mihail Drumes?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
si mie imi place mult literatura rusa. ::)
si mi-a placut tare mult si ultima carte pe care am citit-o: la rascruce de vanturi, emily bronte. :aplauze: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 43 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 77 ![]() |
Amintiri placute am avut cu cartile. Primul roman citit de mine mi-a marcat perioada de viitoare domnisoara – Radu Tudoran , Fiul risipitor. Aveam 11 ani, si cu toate ca am citit-o mai greu, mi-a format prima imagine din ceea ce aveam sa descopar intr-o relatie dintr-o femeie si un barbat. E trista povestea, dar m-a impresionat. :'(
Au mai fost si altele la varsta aia : Ionel Teodoreanu – Lorelei, Gemenele de Al. Dumas – in general de dragoste. La adolesenta m-am dat pe politiste, mai ales cele din Editura Enigma. Parintii mei au o colectie impresionanta de astfel de carti, mici, prafuite, romanesti si le-am frunzarit pana si in metrou. Trebuia sa stiu cine e vinovatu. >:( Mi-e de obicei in metrou imi place sa ascult muzica, dar atunci eram innebunita de cartile astea. Acum le-am mai amestecat ca si genuri. John Saul – prima carte de la el a fost Roiul si tare mi-a placut. Controversatul Dan Brown, o serie de carti cu misterele constelatiilor (mai ales cea a lui Orion), Paulo Coelo, Umberto Eco. A citit cineva noua carte a lui Eco? Ma intereseaza daca isi pasteaza stilul din "Numele Trandafirului" Invi, mersi mult ca mi-ai reamintit de „Dune”. Iesea foc din calculaor cand ma puneam si jucam jocul cu acelasi lume. Ambele parti….Doamne ce vremuri.Aaaa….cu ocazia asta mi-am adus aminte ca nu mai am primele doua carti din trilogie si tre sa fac rost de ele. Stie cineva pe unde se mai gasesc? |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
daaa, chiar uitasem de jocurile Dune :D Ce vremuri domle, si cat de rudimentare erau pe vremurile alea, si totusi cum pierdeam vremea in fata calculatorului cu ele :)
Cat despre carti, daca esti din Bucuresti, poti incerca pe la cei care vand carti vechi prin jurul universitatii. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 43 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 77 ![]() |
Ok, mersi de sfat. Sunt din Buc, dar daca afli de-o veste cum ca ar fi pe la nu stiu ce anticariat sau librarie, pls da-mi si mie de veste....Ca la cat de nebuna e viata mea cum, sigur trec pe langa ele :hainoroc:
Sa nu ma omorati, dar nu ma pot abtine....Hi hi hi...Am jucat si cu raii, si cu bunii, si cu jocu spart, si cinstit - erau probleme always cu banii, si viermii aia imi mancau si mie nervii, asa ca recurgeam si la siretlicuri :P. Pasiune, frate, nu gluma!!! :pistolar: |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Am citit mai demult .... si am recitit-o de multe ori ... Torente de Marie Anne Desmarest. O poveste superba.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 109 Joined: 9-December 05 From: Romania Member No.: 53 ![]() |
QUOTE Bertha e cumva "invitatie la vals" de mihail Drumes? Nu e Drumes... Gata! Mi-am adus aminte! E "Turnirul" - George Serban :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 13 Joined: 13-December 05 Member No.: 95 ![]() |
Bietul Ioanide a lui Calinescu
Corectii a lui Jonathan Franzen si mai sunt multe... problema e ca nu prea poti compara genurile.. |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Preferata mea este "Gora" a lui Rabindranath Tagore - acest roman merita citit cu orice pret ;).
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Dostoievski : " crima si pedeapsa "
Margaret Mitchell : " pe aripile vantului " |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:31 PM |
|