![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
walpurgik wow :o .... ce surpriza placuta .... sunt impresionata
:floricele: dar ... am sa ma duc sa caut in DEX cateva din cuvintele folosite de tine .... |
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Laryss_a, poate ca si "Mataniile" de Florence Barclay s-ar nimeri sa fie pe gustul tau.
Iar "Adam si Eva" de Liviu Rebreanu lucreaza bine pe linia revitalizarii romantismului ;). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
you've got PM Dore :-*
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
herman hesse - "demian"
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Foarte mult mi-au placut: "Crima si pedeapsa"- Dostoievski; "Dama cu camelii"- Dumas fiul, cam tot ce a scris V Hugo ( in special "Mizerabilii". Am citit cele 5 volume in mai putin de o saptamana, atat de mult mi-a placut!), "batranul care citea romane de dragoste"- Luis Sepulvera (e o carticica de 120 de pagini pe care am citit-o acum vreo 3 ani si care m-a impresionat atre mult).
PS: era sa-l uit tocmai pe preferatul meu: Shakespeare :inloove: - cred ca i-am citit toata opera! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Mie-mi place tare fiecare carte scrisa de Ileana Vulpescu.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
cartea mea preferata..."Tratatul de Geografia Romaniei"vol.I-IV :evil:...glumeam desigur!E cartea de care m-am lovit in toti anii de facultate...sunt putin :offtopic:ca despre literatura beletristica era vorba cu siguranta.Din literatura romana,mi-a placut tot ce a scris Eliade,iar din cea universala"Un veac de singuratate"-Garcia Marquez,"Crima si pedeapsa"-F.Dostoievski,"Nana"-E.Zola...uff...sunt o groaza! :P
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
oscar wilde - portretul lui dorian gray mi-a marcat existenta, pana am descoperit michel tournier - gaspar, melchior şi baltazar.
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
hanah, daca esti din bucuresti mergi la teatrul odeon la "portretul lui dorian gray". merita.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 59 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 25 ![]() |
Louis Bromfield - Vin ploile
A.J.Cronin - Castelul palarierului, Gran Canaria Alexandre Dumas - Regina Margot Victor Hugo - Notre Dame de Paris Erich Maria Remarque - Trei camarazi Marguerite Durras - Stavilar la Pacific Ileana Vulpescu - Arta conversatiei Jean Bart - Europolis Eugen Barbu - Groapa Thomas Harris - Hannibal,Dragonul rosu, Tacerea mieilor Stephen King - Carrie, Salem's Lot, The Shining, It, Cimitirul Animalelor(doar pe astea le-am citit dar cred ca mi-ar place si restul) Frederick Forsyth - Alternativa diavolului, Ciinii razboiului, Ziua sacalului, Negociatorul Colin Falconer - Furie Marturisesc cu maxima sinceritate: NU l-am citit pe Coelho.Probabil sint o exceptie. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 05:53 AM |
|