![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
multumesc rossdale. e montat la odeon, asa-i? am sa ma duc negresit. mai am cateva piese de vazut. preferata mea: catalina buzoianu
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 116 Joined: 14-February 06 Member No.: 218 ![]() |
am uitat sa va spun de o alta carte care m-a impresionat: fata cu cercel de perla-tracy chevalier. extraordinara. genul de carte care te trimite sa cumperi un album vermeer si apoi sa citesti ceva proust care considera "vedere din delph" cea mai buna pictura a secolului.
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE multumesc rossdale. e montat la odeon, asa-i? am sa ma duc negresit. sa iti iei bilete din timp, a fost un chin pentru mine.. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
tot ce a citit idd,plus ,,pe aripile vantului''-margaret mittchel
si sven hassel,mey[orice scris de el] |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 35 Joined: 6-April 06 From: Bucuresti Member No.: 295 ![]() |
Oh, "Un veac de singuratate" - Garcia Marquez - a fost, din punctul meu de vedere, cea mai buna carte ever. m-a marcat. n-am inteles ce m-a marcat...poate combinatia fantasticului cu realul.
acum citesc " Ingeri si demoni", singura necitita de Brown. mi-e ciuda ca n-au aparut si alte carti noi de-ale lui. A mai fost "The glass lake" de Maeve Binchy, scriitoare irlandeza. m-a scos din minti. am cautat disperata alte carti de-ale ei, dar...n-am avut noroc. Nu e tradusa la noi. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
herman hesse- lupul de stepa
herman hesse- siddartha este cartea mea de suflet............... |
|
|
![]()
|
|
Cavaler eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 358 Joined: 26-June 06 From: Jalea Vaii Member No.: 398 ![]() |
1- Hucleberry Finn- Mark Twain
2- Abator 5- Kurt Vonnegut 3- Soareci si oameni- John Steinbeck 4- Pagini bizare- Urmuz 5- Voi scuipa pe mormintele voastre- Boris Vian 6- De veghe in lanul de secara- J D Salinger 7- Moarte pe credit- L-F Celine 8- Darul lui Humboldt- Saul Bellow 9- Iubiri caraghioase- Milan Kundera 10- Opere- I L Caragiale |
|
|
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Pe mine m-au marcat profund "Arta conversatiei" - Ileana Vulpescu si "De veghe in lanul de secara" - JD Salinger.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
cartea mea de suflet este "Pe aripile vantului".
mi-au mai placut: "Torente", "Pasarea spin", toate cartile lui Mihail Sebastian, "Arta conversatiei". a, si "Anna Karenina" m-a impresionat in mod deosebit la varsta adolescentei. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 68 Joined: 16-May 06 Member No.: 329 ![]() |
Sarbatoarea de neuitat --Hamingway
Parfumul --Suskin Dragoste de viata--London Totul de Panait Istrate |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 11:25 AM |
|