![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Of, e greu sa alegi doar cateva carti favorite... Dar hai sa incerc:
Pe aripile vantului- Margaret Mitchell Un veac de singuratate- Gabriel Garcia Marquez Nunta in cer- Mircea Eliade In copilarie imi mai placea foarte mult Singur pe lume- Hector Malot. Ar mai fi multe carti care mi-au placut foarte mult, dar acestea m-au marcat mai mult. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 899 Joined: 31-May 09 From: arad Member No.: 6,600 ![]() |
Sant multe cartile care iubesc ,dar azi pun una care o citeam de zeci de ori in adolescenta:
Mandrie si prejudecata -Jane Austin (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 484 Joined: 17-February 10 From: Undeva in tara lui Dante... Member No.: 8,005 ![]() |
DAMA CU CAMELII de Alexandre Dumas fiul...e cartea mea preferata,plus ca am citito la Paris anul trecut si parca retraiam povestea...din fire sunt un pic mai romantic...Doamne ce dor imi e de Paris..trebuie sa fac o escapada,cred ca de Pasti!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 5 Joined: 3-March 10 Member No.: 8,100 ![]() |
Lorelei de Ionel Teodoreanu
Ciclul Hallipilor de Hortensia Papadat Bengescu Enigma Otiliei de George Calinescu Don Quijote de Miguel de Cervantes (la care am ras pe tot parcursul romanului;sigur il voi reciti in curand) Coliba unchiului Tom de Harriet B. Stowe |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
"Parfumul" - Patrick Suschin
"Magicianul" John Fowles "The Silence of the Lambs" Thomas Harris "Hannibal" Thomas Harris "Culoarul Morții" Stephen King "Misery" -Stephen King |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 1-August 10 Member No.: 8,944 ![]() |
Sven Hassel – Gestapo
Ana Blandiana - Ora de Nisip Mihail Drumeş - Elevul Dima dintr-a şaptea Sven Hassel – Monte Cassino Sven Hassel – Blindatele Morţii Sven Hassel – Lichidaţi Parisul! Mihail Drumeş – Scrisoare de dragoste Mihail Drumeş – Invitaţie la vals G. Bacovia – Poezii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Adaug si eu Podurile din Madison County de Robert James Waller.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,012 Joined: 20-October 09 Member No.: 7,318 ![]() |
Trebuie sa cititi "Flori pentru Algernon"- Daniel Keyes. Pe mine m-a marcat aceasta carte, am si plans in timp ce o citeam.
Altele care m-au impresionat placut: poate veti spune ca sunt copil tembel, dar am citit toate volumele "Twilight"(Amurgul) si nu le mai puteam da drumul. Le-am cumparat pe toate 4 si le-am citit intr-o saptamana. "3 iubiri"- nu reusesc sa imi amintesc autorul spre rusinea mea "Parfumul"-Patrick Suskind La vremea respectiva(acu vreo 3 ani) mi-a placut si seria lui Dan Brown -"Digital Fortress", "Ingeri si demoni", "Codul lui Da Vinci". Actiunea te prinde, nu poti da drumul cartii, insa dupa 3 carti citite si scrise de catre Dan Brown, nu prea ma tenteaza sa mai citesc alta. Toate sunt in acelasi stil, in aceiasi ordine de idei. La rascruce de vanturi-Emily Bronte Nu mai reusesc sa imi amintesc alta care sa ma fi impresionat mai tare, dar cam astea ar fi in top evident locul 1 ocupand-o prima mentionata. |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 10-January 11 Member No.: 9,711 ![]() |
Cartea mea favorita este Sotia calatorului in timp
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 02:26 PM |
|