![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 414 Joined: 1-November 06 Member No.: 670 ![]() |
o amestec cu apa si pun si un pic de miere, altfel ramane asa cleioasa si nu prea imi place
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
Sweet, mi-au revenit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E posibil sa fie din cauza faptului ca sunt in perioada respectiva.... oricum barbia mi-a fost invadata de nenorociti durerosi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !!!
Din cauza asta nu ma pot pronunta nici de masca! Cred ca in 2 - 3 zile se regreaza situatia! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Geo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai mult ca sigur este din cauza perioadei si dupa o sa fii iar fara probleme..(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe mine vad ca m-o izghit puricaraia de cosuri dupa ciclu, inainte era chiar bine, nush ce-oi fi patit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Au trecut Walpu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Tu mi se pare ca ai un ten perfect..
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
N-ai somn? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Au trecut pe naiba, arat ca-n codru, nici macar corectoarele si fdt nu acopera cum trebuie. Plus ca trebuie sa-mi achizitionez marfa noua de camuflaj si nu mai am de unde ca sursa mea s-a cam golit de sanse. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De pe strawberry eventual, dar nici acolo nu au ce-mi trebuie. Acum, paranoia poate, cu noua varsta achizitionata, parca si ridurile mai ales in jurul ochilor au devenit mai proeminente. Zona T ma dispera, cred ca ma reapuc de retin, insa am o frica. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
![]()
|
|
Eu, somn..ce e aia? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Mai Walpu, eu nu stiu daca e asa sau esti tu prea perfectionista, dar in poze arati perfect..(IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Spre ce marfa de camuflaj te indrepti si ce e cu zona T, pori dilatati, puncte negre? Si eu am o frica de retin, poate incerci totusi ceva mai bland.. |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce vezi in poze e my good side. Nu pot trai din snapshots. Realitatea e ca pielea imi face din ce in ce mai multe probleme, iar faptul ca pe acea portiune e grasa, creeaza habitat perfect pentru toate destrabalarile posibile in materie de infectii cutanate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce vezi in poze e my good side. Nu pot trai din snapshots. Realitatea e ca pielea imi face din ce in ce mai multe probleme, iar faptul ca pe acea portiune e grasa, creeaza habitat perfect pentru toate destrabalarile posibile in materie de infectii cutanate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Walpu eu am observat ca la mine tratamentele agresive impotriva cosurilor fac mai mult rau, imi usuca tenul ingrozitor, imi apar pete rosii etc.. Asta poate pentru ca tenul meu incepe sa se maturizeze si are nevoie mai mult de hranire si nu de produse care usuca. La mine momentan functioneaza o crema care se numeste Sudocrem pe baza de oxid de zinc. Asta este o crema pentru bebelusi atunci cand le apar iritatii de la scutece. E indcata si pentru eczema. Deci, daca e buna pentru funduletul bebelusilor, e buna si pentru fata mea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Usuca cosurile fara a usca si agresa tenul. |
|
|
![]()
|
|
Happy, din cate stiu eu, oxidul de zinc este un ingredient folosit in cremele cu protectie solara, nu este iritant, dar nu stiu sa aiba si alte proprietati.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 12:24 PM |
|