IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peelinguri, tratamente, gomaje si masti in tratarea melasmei, cicatrici lasate de acnee, Tratamente pentru cicatrice lasate de melasma si acnee
asgaard
post Sep 28 2007, 10:46 AM
Post #101

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

o amestec cu apa si pun si un pic de miere, altfel ramane asa cleioasa si nu prea imi place
Go to the top of the page

+Quote Post
geoo
post Sep 29 2007, 08:04 PM
Post #102

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Pe canapeaua rosie
Member No.: 893

Sweet, mi-au revenit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) E posibil sa fie din cauza faptului ca sunt in perioada respectiva.... oricum barbia mi-a fost invadata de nenorociti durerosi (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) !!!
Din cauza asta nu ma pot pronunta nici de masca! Cred ca in 2 - 3 zile se regreaza situatia!

+Quote Post
Cindy
post Sep 30 2007, 02:33 PM
Post #103

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Geo (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mai mult ca sigur este din cauza perioadei si dupa o sa fii iar fara probleme..(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
walpurgik
post Sep 30 2007, 03:49 PM
Post #104

Musafir

Pe mine vad ca m-o izghit puricaraia de cosuri dupa ciclu, inainte era chiar bine, nush ce-oi fi patit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Cindy
post Oct 21 2007, 01:08 AM
Post #105

V.I.P.

Au trecut Walpu? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Tu mi se pare ca ai un ten perfect..

+Quote Post
walpurgik
post Oct 21 2007, 01:46 AM
Post #106

Musafir

N-ai somn? (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Au trecut pe naiba, arat ca-n codru, nici macar corectoarele si fdt nu acopera cum trebuie. Plus ca trebuie sa-mi achizitionez marfa noua de camuflaj si nu mai am de unde ca sursa mea s-a cam golit de sanse. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De pe strawberry eventual, dar nici acolo nu au ce-mi trebuie. Acum, paranoia poate, cu noua varsta achizitionata, parca si ridurile mai ales in jurul ochilor au devenit mai proeminente. Zona T ma dispera, cred ca ma reapuc de retin, insa am o frica. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
Cindy
post Oct 21 2007, 02:39 AM
Post #107

V.I.P.

Eu, somn..ce e aia? (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)
Mai Walpu, eu nu stiu daca e asa sau esti tu prea perfectionista, dar in poze arati perfect..(IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Spre ce marfa de camuflaj te indrepti si ce e cu zona T, pori dilatati, puncte negre? Si eu am o frica de retin, poate incerci totusi ceva mai bland..

+Quote Post
walpurgik
post Oct 21 2007, 03:07 AM
Post #108

Musafir

Ce vezi in poze e my good side. Nu pot trai din snapshots. Realitatea e ca pielea imi face din ce in ce mai multe probleme, iar faptul ca pe acea portiune e grasa, creeaza habitat perfect pentru toate destrabalarile posibile in materie de infectii cutanate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
happyCat
post Oct 21 2007, 01:44 PM
Post #109

Musafir

QUOTE(walpurgik @ Oct 21 2007, 02:07 AM) *
Ce vezi in poze e my good side. Nu pot trai din snapshots. Realitatea e ca pielea imi face din ce in ce mai multe probleme, iar faptul ca pe acea portiune e grasa, creeaza habitat perfect pentru toate destrabalarile posibile in materie de infectii cutanate. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Walpu eu am observat ca la mine tratamentele agresive impotriva cosurilor fac mai mult rau, imi usuca tenul ingrozitor, imi apar pete rosii etc.. Asta poate pentru ca tenul meu incepe sa se maturizeze si are nevoie mai mult de hranire si nu de produse care usuca. La mine momentan functioneaza o crema care se numeste Sudocrem pe baza de oxid de zinc. Asta este o crema pentru bebelusi atunci cand le apar iritatii de la scutece. E indcata si pentru eczema. Deci, daca e buna pentru funduletul bebelusilor, e buna si pentru fata mea (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Usuca cosurile fara a usca si agresa tenul.

+Quote Post
Cindy
post Nov 16 2007, 07:03 PM
Post #110

V.I.P.

Happy, din cate stiu eu, oxidul de zinc este un ingredient folosit in cremele cu protectie solara, nu este iritant, dar nu stiu sa aiba si alte proprietati.

+Quote Post

17 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 12:24 PM