IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peelinguri, tratamente, gomaje si masti in tratarea melasmei, cicatrici lasate de acnee, Tratamente pentru cicatrice lasate de melasma si acnee
andre
post Nov 28 2007, 04:37 PM
Post #111

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 2,734

off fetelor si eu am probleme cu "gaurelele" alea...dermatologul a zis ca trec singure dupa o prerioada mai lunga adica cativa ani da nam rabdare atata...ati facut pana acum cv care a dat rezultate evidente in privinta asta pana acum???
Go to the top of the page

+Quote Post
dizzye
post Nov 29 2007, 04:42 PM
Post #112

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,398

hei fetele! primiti cu un sfat? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
ca si gomaj pentru ten sensibil eu as recomanda produsele care exfoliaza enzimatic -gen pschiit magique de la garancia- sau lotiunea exfolianta de la clinique- contine acid salicilic
de la Estee Lauder mi-a placut foarte mult gomajul din gama Idealist; cand il aplici incepe sa se incalzeasca fata si chiar simti ca iti curata pielea in profunzime; eu am folosit si serumul de la Idealist si mi-a placut fff mult

+Quote Post
Cindy
post Nov 29 2007, 10:10 PM
Post #113

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce e Garancia? Si serumul de la Estee Lauder pentru ce este? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Dizzye (IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) !

+Quote Post
dizzye
post Nov 29 2007, 11:49 PM
Post #114

Contaminat
*

off topic..mi se pare mie sau site-u nu merge uneori? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
garancia sunt produse frantuzesti..la noi am vazut micropelling-ul si o crema pentru minimizarea porilor/ridurilor
eu am folosit pschiit magique- e ca o spuma, o aplici pe fata uscata dupa ce te-ai demachiat, timp de 30 de secunde. topeste celulele moarte (exfoliaza)..ceea ce mi-a placut fff mult sunt ingredientele: extracte din plante..gen castravete, albastrele, lamaie, apa de trandafir, etc si nu irita absolut de loc pielea. plus ca se poate folosesti zilnic
din experienta proprie, spuma asta si demachiaza..adica e atat de concentrata incat mi-a dat jos fdt..dar daca pe cutie scrie ca e doar pelling..ata ete

idealist..alta poveste..eu sunt mare fan estee lauder .. idealist e o gama care retexturizeaza pielea, o face mai neteda, protejeaza impotrive factorilor de mediu, bla bla.. are gomaj (cel care se incalzeste in momentul in care il aplici pe fata), un serum cu textura gel care aplica inainte de crema obisnuita

daca mai sunt intrebari, sunt la datorie (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

andre, ,,gaurelele'' nu o sa treaca prin gomaj..poate printr-un pelling chimic..incearca o crema care sa-ti stimuleze productia de colagen si elastina (,,gaura'', din cate stiu eu e la nivelul dermului)

+Quote Post
kalua
post Nov 29 2007, 11:52 PM
Post #115

Musafir

QUOTE(dizzye @ Nov 29 2007, 10:49 PM) *
off topic..mi se pare mie sau site-u nu merge uneori? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Ba merge tot timpul foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
divi2007
post Nov 29 2007, 11:57 PM
Post #116

Musafir

la mine din cauza calc meu nu mergea site ul (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
dizzye
post Nov 30 2007, 12:07 AM
Post #117

Contaminat
*

la mine merge doar pe low-fi
acum am stat sa citesc topicu (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) si vad ca aura si-a luat idealist....i'm such a.. (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)
sa incerci si serumul..eu prima oara am incercat serumul cu crema daywear tot de la estee..si a fost prima oara cand simteam ca nu mai ma inrosesc de la praf, cand imi rezista machiajul mai bine..oricum, multa lume mi-a zis ca se vede diferenta
am folosit si serumul pentru ochi, tot idealist si face pielea atat de fina, plus ca am scapt de piste pistrui care erau exact sub ochi

p.s. in seara asta m-am spalat (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) , mi-am facut un gomaj, apoi masca (toate estee in afara de demachiant), mi-am pus idealist si apoi o crema de clinique moisture in control tocmai achizitionata (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) fetisoara mea e super, in afara de un monstrulet care sta sa iasa..lui i-am dat putina crema anti blemish

noapte buna, fetele! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif)

+Quote Post
Diana.
post Nov 30 2007, 12:35 AM
Post #118

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Siteul merge, browserul tau are probleme; iar acesta este un forum, nu un site. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Un search in forum pe cuvintul browser o sa te lamureasca cum sa ti-l domolesti pe al tau.
Inainte de a vorbi de nefunctionalitatea forumului, n-ar fi rau sa stim si ce se intimpla cu browserele proprii. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
nefunctionalitate forum inseamna ca nu merge nimic, ca apar erori de gen "error line", pagini albe, mesaje "not found", error in line..." sau ca pur si simplu nu se incarca deloc. E o mare diferenta.

+Quote Post
kalua
post Dec 1 2007, 10:01 AM
Post #119

Musafir

Incep si eu de azi cu Idealist (pore minimizer). Mi-a spus tipa de la parfumerie ca s-ar putea sa-mi apara cosuri in prima faza, cand se curata tenul. Ati patit asa ceva?

+Quote Post
dizzye
post Dec 2 2007, 10:55 PM
Post #120

Contaminat
*

QUOTE(kalua @ Dec 1 2007, 10:01 AM) *
Incep si eu de azi cu Idealist (pore minimizer). Mi-a spus tipa de la parfumerie ca s-ar putea sa-mi apara cosuri in prima faza, cand se curata tenul. Ati patit asa ceva?

sincer nu mi-a iesit nici macar un cos de la idealist(folosesc varianta clasica), chiar din contra, unele papule s-au retras. am inteles ca cel nou are in plus niste ingrediente pentru minimalizarea porilor, in rest sunt identice ca si Compozitie. eu chiar am constatat ca minimalizeaza porii si cel vechi. si mai e ceva: o singura apasare e tot ce iti trebuie..eu la inceput puneam 2-3 si se cojea cand puneam fdt

+Quote Post

17 Pages V  « < 10 11 12 13 14 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 06:46 PM