IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Peelinguri, tratamente, gomaje si masti in tratarea melasmei, cicatrici lasate de acnee, Tratamente pentru cicatrice lasate de melasma si acnee
hellenna19
post Apr 8 2008, 09:57 PM
Post #131

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,658

am si eu cosuri numai pe frunte,rareori pein alte locuri...ce sa fac va rog ajutati-ma cu un sfat...sunt foaarte urate si mai ales ca eu nu le pot suporta si le ating tot timpu..va rog!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Apr 8 2008, 10:05 PM
Post #132

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Hellenna, te rog sa respecti subiectul topicului. Discutia aceasta este despre cicatrici lasate de acnee. Topicul despre acnee l-am pus mai sus.
Tu ai postat la acnee cum sa acoperi cicatricele, iar aici cum sa scapi de acnee. Prin urmare, te rog, discutii la subiect!

+Quote Post
MaRiu_Ka
post Jul 12 2008, 08:04 AM
Post #133

Contaminat
*

Member No.: 4,231

QUOTE(Aura @ Feb 6 2006, 11:23 PM) *
Fetele am o intrebare si m-am gandit sa deschid un topic nou ca sa nu deranjez pe nimeni.  (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Am scapat "oarecum"  de acnee dar raman urme usoare, rosiatice care trec greu in timp.
In plus avand un ten alb ca lacrima si nefiind cuminte acum doua veri in vacanta m-am ales cu o usoara umbra deasupra buzei  (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) care acum este destul de stearsa. Sotul meu spune ca sunt "sisi"  :'( si nu mai am nimic dar ce stie el... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Citesc acum despre gomajul de la Bioderma la 100 ml fara parfum. Dar scrie ca este pentru ten tanar, ma rog gras, acnee...Dar eu am 27 de ani..hmm...ma simt tanara dar vorba este mai sunt considerata ? :'(
Am tras greu toata vara trecuta cu suc de lamaie dar efectele se vad incceeeet...
Asa ca ...ce ati incercat. Ah. Si nu mi-o luati in nume de rau ...fara Oriflame, Avon, Loreale. eventual dermatologice. Multumesc gagici, o seara placuta. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

Buna as vrea sa te intreb cum ai scapat de acnee???? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Diana.
post Jul 12 2008, 08:06 AM
Post #134

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

(IMG:style_emoticons/default/welcome.gif) la noi, Mariuka!
Citeste ce au mai scris fetele la totul despre acnee. In mod sigur vei gasi sfaturi folositoare.

+Quote Post
MaRiu_Ka
post Jul 12 2008, 08:14 AM
Post #135

Contaminat
*

Member No.: 4,231

masca cu asprina cum se face??

+Quote Post
Diana.
post Jul 12 2008, 08:44 AM
Post #136

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Urmeaza sfatul "Dumnezeu iti da, dar in traista nu-ti baga" si vei gasi si reteta de masca cu aspirina... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
yo2000
post Oct 29 2008, 09:16 PM
Post #137

Contaminat
*

Member No.: 5,220

QUOTE(cata1975_toader @ Apr 7 2008, 10:49 AM) *
Buna ziua!
Ma numesc Catalina si am 32 de ani!
M-am confruntat timp de aproape 10 ani cu probleme legate de acnee. In jurul varstei de 25 de ani acneea mi-a disparut, dar mi-au ramas cicatrici urate, gen gropite, in special pe obraji.
In urma cu 3 saptamani am vazut un reportaj la emisunea "Ce se intampla doctore" de la ProTV , unde era prezentata o metoda noua de tratament pentru aceste cicatrici si in general pentru regenerarea pielii, si anume tratamentul cu laser Genesis. Este un laser non-invaziv, procedura este foarte usoara, fara durerei, fara efecte secundare, cel putin asa era prezentarea facuta. Ideea de baza era aceea ca prin actionarea la nivelul epidermului se stimuleaza crearea de colagen nou in straturile profunde ale dermului si astfel se obtine imbunatatirea aspectului pielii.
Intrebarea mea catre voi este : A UTLIZAT CINEVA O ASTFEL DE METODA SI DACA DA , VA ROG SA IMI IMPARTASITI SI MIE EXPERIENTA VOASTRA. DE ASEMENEA, DACA STITI ELEMENTE DE ORICE FEL LEGATE DE ACEST GEN DE TRATAMENT, DE BINE SAU DE RAU, V-AS RUGA SA IMI SPUNETI SI MIE!
VA MULTUMESC anticipat!

O astfel de procedura ar fi destul de scumpa mai ales ca tot ce e la emisiunea ea sunt prezentate cu cabinete si medici care lucreaza ff scump.De exemplu la Dr Leventer Mihaela din Bucuresti cu laserul ar costa 700 euro o sedinta si trebe minim 3 sedinte.Eu pentru cosuri am facut ThermaScan 100 euro sedinta si am facut 4 sedinte adica 400 euro .O avere zic eu dar acuma am ramas cu cicatricile, daca cumva o sa-mi mai apara vreun cos o strang de gat pe doctorita aia care m-a supt de bani.Pentru cicatrici iti recomand un peeling care nu ar costa asa mult.Eu urmez sa fac peeling pentru cicatricile astea idioate

+Quote Post
Knopka
post Jan 27 2009, 04:14 PM
Post #138

Contaminat
*

Member No.: 5,711

Salut fetelor. Am deja trei ani de cind ma folosesc cu produse cosmetice Mary Kay si nu am avut nici o problema, dar toamna asta mi-o aparut acnee, am facut niste analize la singe si i s-a depistat H-pilory. Am fost la o consultatie la Grosudermatology, am platit un milion pe consultatie dar nu mam ales cu nimic in afara de faptul ca mi sa spus ca am nevoie de 3-4 sedinte de peeling cu laser care costa 200 euro sedinta si dupa aia ca sa-mi scoata semnele mai am nevoie de un peeling care costa 800 euro. Sint disperata (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Nu stiu ce sa fac.

Cine s-o facut peeling cu laser spuneti va rog daca chiar ati vazut efecte si daca merita sa platim atat de mult?

(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Jo
post Jan 27 2009, 08:44 PM
Post #139

Musafir

Err... eu stiam ca h-pylori provoaca infectii la nivelul stomacului si se depisteaza cu ajutorul unei endoscopii. E posibil sa-ti fi aparut din cauza asta acneea, asa ca incearca sa tratezi intai cauza. De helicobacter se scapa destul de usor, tratament in jur de 1-2 saptamani cu antibiotice.
Tratamentul cu laser si peelingul nu sunt obligatorii. Normal, daca ei fac asa ceva la clinica, de ce n-ar recomanda? Parerea mea e sa nu te arunci direct la laser si peeling-uri, incearca si alte tratamente, poate dau rezultate. Eu as apela la laser doar cand am epuziat toate celelalte variante. Mai citeste pe forum, sunt o gramada de solutii la problema acneei. De ex, pentru mine da rezultate retin-a, pentru alte persoane a fost ok brevoxyl, pentru altii skinoren. Ori mergi la alt dermatolog sa-ti recomande un tratament care sa nu includa laserul/peelingul, ori, daca esti mai curajoasa, poti incerca tratamente care au functionat la altii. Nu ti-as recomanda insa, e posibil sa-ti agresezi fata aiurea si sa nu rezolvi nimic.

+Quote Post
Cindy
post Jan 27 2009, 08:48 PM
Post #140

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Esti din Timisoara? In Buc. poti sa iti faci peeling cu laser la un pret mai scazut. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

17 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 06:41 AM