![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
eu vreau ceva pt gaurele.k m-am saturat de ele. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
katy cat de prounutate sunt? ca niste pori ceva mai dilatati?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 ![]() |
cred k da
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 24 Joined: 5-June 07 Member No.: 1,750 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
fetelor...mie mi se pare ca aplic cam des masti pe fata...felurite...argile cu diferite combinatii..mai nou imi fac si masca aia cu aspirina si iaurt...voi cat de des vi le aplicati?daca ar fi dupa mine mi-as face in fiecare zi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Zic eu ca e suficient 2-3 masti/sapt. Eu aproximativ de 2 ori/sapt. aplic masca de la Plante System(argila alba). Am avut si perioade cand imi faceam masti mai des, si cu iaurt si n-am patit nimic rau.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Empty (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) , si eu cam la fel..cred ca mai mult pentru comfortul psihologic..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar se vad si rezultate..Eu folosesc masca de la Plante System, mai aveam ceva de la Botanics, traditionala aspirina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..
Delia, sa ne tii si pe noi la curent daca afli ceva sau decizi sa experimentezi ceva..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu imi faceam masca cu aspirina in fiecare zi la un moemnt dat.Acum imi fac la 2 zile ca nu prea mai am chef si tenul arata mai bine.
Cat costa masca de la Plante Sistem si de unde se ia? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si ce face?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 262 Joined: 18-February 06 From: Cluj-Napoca Member No.: 231 ![]() |
Eu imi faceam masca cu aspirina in fiecare zi la un moemnt dat.Acum imi fac la 2 zile ca nu prea mai am chef si tenul arata mai bine. Cat costa masca de la Plante Sistem si de unde se ia? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si ce face?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 35 RON la SENSIblu http://www.plantesystem.com/fr/fiche.php?id_produit=27 |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Multumesc!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 10:43 PM |
|