![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
am avut si eu o vreme in care nu beam deloc, dar mi s-a facut asa o pofta deodata si am cumparat.. si inca mai cumpar.
asta e.. >:( |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai si noi cumparam... cind am vazut topicul blondutei, ce credeti ca aveam noi de baut ?! :-X
Stim ca nu e sanataoasa, dar "perseveram"... ??? |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 239 Joined: 17-December 05 From: Grecia Member No.: 113 ![]() |
Si la mine era un timp cand beam Coca cola zilnic. Am renuntat la ea cand am ramas gravida (cred ca am baut de cel mult 2 ori in timpul sarcinii cate un pahar). Si asa am tinut-o, si inca o mai tin. In principiu beau apa plata, cafea, suc de portocale facut in casa. E, si acu, daca ies pe undeva si mi se face pofta, beau si un pahar de Cola (da' rar), desi, vorba Dianei, dupa aia ma umflu ca un balon.
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
...si eu mai "pacatuiesc"cu cate un pahar de cola/pepsi si in general light,pt. ca am antecedente in familie bolnave de diabet :( si incerc sa "previn"...dar stiu ca nu sunt sanatoase.In facultate beam foarte multa,mai ales in perioadele de sesiune,asa ca ajunsesem dependentea de cofeina.Odata mi-a fost rau :- si asta a fost semnalul de alarma.N-am mers la medic dar am renuntat la a ma "inneca" cu produse de genul asta si am trecut pe cafea.E oarecum mai sanatoasa ;)ca fara...e de rau! :PPe langa faptul ca am impresia de "adormita"toata ziua...am descoperit de curand ca sunt hipotensiva si recomandarea medicului a fost sa consum fie vin rosu fie cafea...
...mi-e mai la-ndemana ultima... :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Si eu eram dependenta de Cola, dar am renuntat fiindca incepusem sa sufar de insomnii din cauza ei. Daca beam un pahar numai pe la 6-7 seara, nu mai puteam adormi pana dimineata!Ajunsesem un zomby! Mi-am dat seama ca nu e sanatoasa si am trecut pe Sprite. Nu stiu nici asta cat e de bun, dar...trebuie sa beau ceva! ::) :-*
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu slava domnului nu sunt o colaholica... :P mai beau si eu din cand in cand, insa prefer asa zisele sucuri naturale si apa plata. apa minerala carbogazoasa nu o inghit deloc.
insa la cola nu imi place varianta lights... nu are nimic in comun cu cea cu zahar. :- si cred intr-adevar ca e daunatoare stomacului si nu numai, dar oricum experimentele facute cu bucati de ficat sau carne difera de ceea ce se intampla in corpul uman. ficatul nostru este totusi un organ inca viu si se mai regenereaza. blondico, eu cred ca totusi ar trebui sa faci un efort daca intr-adevar cola iti face asa mari probleme. e pacat ca esti tanara si sa duci tot felul de belele cu sanatatea dupa tine toata viata... ??? :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
O sa mor. :- :fluierat: Gata,asta e ultima sticla.De maine nu mai beau cire :-*
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
sper blondicutzo, ca esti frumoasa si trebuie sa fii si sanatoasa. uite, iti dau de la mine prigat cu pulpa de portocale, ca asta am eu acum. :) nici asta nu e sanatate curata, dar oricum...
si mare grija la bauturile carbogazoase ca strica si dintii... :( |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
:pupaceala: cire,de faza cu dintii auzisem si eu.E adevarat ca (cofeina) dauneaza si tenului? :(
|
|
|
![]()
|
|
nu stiu exact daca da si in ce fel, dar este recomandata si renuntarea la cafea printre altele (tutun, alcool) pentru un ten frumos. :-X
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 09:55 AM |
|