![]() ![]()  | 

Feb 4 2006, 06:39 PM

| 
	|
| 

Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166  | 

...hai mai fetelor...ma descurajati asa...nici cafeaua nu e buna? :'( :'(

| 

| 

| 
	|

Feb 4 2006, 06:44 PM

| 
	|
| 

Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40  | 

pana la urma ce ai voie sa faci ca sa duci o viata sanatoasa?  :fluierat:

| 

| 

| 
	|

Feb 4 2006, 06:49 PM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51  | 

sport...  :D  :fluierat:

| 

| 

| 
	|
| angeldust | 

Feb 4 2006, 06:49 PM

| 

| 

Musafir  | 

Pana la urma ai voie sa faci orice , cu moderatie . Cred ca asta e cheia . Excesele de orice fel , si intr-o parte si in cealalta nu cred ca pe termen lung ajuta cu ceva  ;). 

Eu nu pot sa beau Pepsi twist pt ca incep sa sughit imediat cum beau o gura. Nici dupa Cola nu ma omor , nu imi place . In schimb beau cafa si ...apa de la robinet :D  | 

| 

| 
	|

Feb 4 2006, 06:53 PM

| 
	|
| 

V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51  | 

angel, si eu sunt mare consumatoare de apa de la robinet, mai ales ca am si filtru. cu ea m-am facut mare.  :P

| 

| 

| 
	|

Feb 5 2006, 02:08 AM

| 
	|
| 

Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112  | 

Blondino sper sa te tii de cuvant, deja este "maine" si te-ai lasat de cola, de azi intri-n clubul fetelor care beau apa plata (cu lamaie) si sucuri naturale :hainoroc: :-*

| 

| 

| 
	|

Feb 5 2006, 02:19 AM

| 
	|
| 

Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78  | 

Apa plata pentru mine...trai-mi-ar nisipul din rinichi  :D. 

Imi place sucul de portocale de moooor, dar nenea nutritionistu` lu` peste copt a zis sa ma abtin :'(. Pepsicul Twist este yum-yum, dar prestez o data pe saptamana, din aceleasi motive. De cafea nu trebuie, nu pot, nu vreaaau sa ma las :P adica...ce sa pun in loc? Ceai verde?! Mda...dar e kih la gust :-X.  | 

| 

| 
	|

Feb 5 2006, 02:28 AM

| 
	|
| 

Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16  | 

QUOTE Blondino sper sa te tii de cuvant, deja este "maine" si te-ai lasat de cola, de azi intri-n clubul fetelor care beau apa plata (cu lamaie) si sucuri naturale :hainoroc: :-* Sa speram medeea..sa speram. :fluierat:  | 

| 

| 
	|

Feb 5 2006, 02:34 AM

| 
	|
| 

Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112  | 

:offtopic:  

te motivez cu o Karma :-*  | 

| 

| 
	|

Feb 5 2006, 02:37 AM

| 
	|
| 

Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16  | 

Dore,eu mai bine mor de sete decat sa beau apa,sau orice altceva in afara de Pepsi Twist.  :fluierat:  :-* 

:-* :-* :floricele: medeea.  | 

| 

| 
	|
![]() ![]()  | 

| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 03:23 PM | 
|    
 |