![]() ![]() |
| angeldust |
Feb 5 2006, 11:11 AM
|
|
Musafir |
Pai in conditiile in care bei Pepsi sau orice altceva in afara de apa, iti va si fi mereu sete, pt ca racoritoarele si sucurile contin zahar , si dioxidul de carbon care le face sa aiba "bule" te pacaleste pe moment ca iti trece setea , dar peste 10 min te apuca iar.
P.S Eu acu beau un suc de porto , fara zahar adaugat , dar ofcourse , nu e homemade , deci nici 100% natural nu e. In fond ce mai e 100% natural in ziua de azi? |
|
|
|
Feb 5 2006, 11:36 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 |
angel, si eu am constatat chestia asta pe pielea mea... daca beau un suc de orice fel tot imi este sete. dar daca beau un pahar de apa plata sunt rezolvata. ::)
|
|
|
|
| angeldust |
Feb 5 2006, 11:53 AM
|
|
Musafir |
Ce ar fi , ca in loc de cola si alte porcarii sa o dam pe ceai verde?
Cica are calitati multiple , ia aruncati o privire aici |
|
|
|
Feb 6 2006, 03:55 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,440 Joined: 2-February 06 Member No.: 176 |
oricat de penibil ar suna, pt mine a fost cel mai greu lucru din lume sa renunt la cola; beam lejer 2 l/zi si-mi batea inima aiurea, ma trezeam noaptea ca nu pot sa respir bine asa ca a trebuit sa renunt ca nu mai aveam viata cu al meu! >:(
acum beau doar apa plata, ceai si lapte. rar mai gust cola sau pepsi. dar nu mi-e pofta de nici o mancare pe lumea asta cum imi e de cola. trist e ca nu ma abtin din cauza inimii ci de frica sa nu ma ingras! offf, vanitatea asta! cred ca am luat-o putin razna pt ca tare frumoase mi se par cutiile de cola! :D |
|
|
|
Feb 6 2006, 04:02 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 |
Am ales sucurile naturale deshi nus htiu cat de naturale sunt. Restul , cele cu cofeina, imi fac rau...mai bine spus, daca beau 500 ml. de pepsi (Cola nu servesc aproape deloc) nu mai dorm toata noaptea. :(
|
|
|
|
Feb 6 2006, 05:54 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
Ma alatur celor dependente de Cola.Acum am mai rarit-o dar in urma cu vreo 2 ani beam cola in loc de apa,pana m-au "anuntat" ficatul si rinichii ca sunt si ei pe acolo... :fluierat:
Acum beau mai rar,adica o data la 3 zile dar sa ma las nu pot si deocamdata nici nu vreau. :D |
|
|
|
Feb 8 2006, 09:31 PM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 105 Joined: 8-February 06 From: Bucuresti Member No.: 200 |
Hai sa va spun eu o intamplare trista rau:un prieten de-al meu in vrasta de 27 de ani a baut coca cola aproape 2 ani de zile fara sa mai bea si apa.Povestea ca aproape un an nu s-a atins de apa.De aici au rezultat dureri groaznice de stomac,care au dus la ulcer si de la ulcer la cancer.Anul trecut in septembrie a murit. :(. A fost groaznic pt toata lumea.Nu vreau sa sperii pe nimeni numai ca pe mine m-a marcat f tare.
Eu beau cola light da f rar mai ales decand manac conform Montignac.Sper sa reusesc intr-o zi sa nu mai beau deloc. |
|
|
|
Feb 8 2006, 09:46 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Imi pare rau, Girl22...
Stim cu totii ca nu e santaoasa, insa putini sint cei care se pot abtine. :-X |
|
|
|
Feb 9 2007, 10:26 AM
|
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 113 Joined: 12-December 05 From: Cluj-Napoca Member No.: 92 |
Saluty,
uite ca la exact un an dupa ultimul post dau si eu de topicul acesta... Ce rau imi pare ca nu am intrat mai devreme... Daca se mai uita cineva de aici ziceti-mi si mie cum o mai duceti?...ati reusit sa va lasati (marile dependente)... sau tot in cola o tineti? Eu una ma lupt din greu....cam de vreo 5 ani tot vreau sa ma las. Mai exact am cate o jumatate de an in care nu ma ating de "apa neagra" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar apoi iarasi cedez. Si eu beau (cand sunt in perioadele critice) cate 2L pe zi de Cola Light. E tare nasol. Ma doare stomacul aproape intotdeauna dar e asa de eficient in sesiune....si mie-mi si place gustul...nu-l beau numai pentru ca e light. Zilele trecute am baut cam 1 L inainte de un examen, tot invatam si tot imi mai puneam cate un pahar (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ziua urmatoare am crezut ca mor... am avut niste dureri de stomac ingrozitoare... Cand nu beau imi inec amarul in cafea. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cat despre povestile acela cu Cola nu stiu ce sa zic...nu prea cred in ele...in principiu nu prea cred in nimic ce vine ca spam pe Messenger. Si treaba cu carnea... cred ca daca pui o bucata de carne in Cola si una in Fanta / Sprite se vor comporta la fel (poate si in apa minerala). |
|
|
|
May 25 2007, 07:41 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,086 Joined: 23-February 07 From: galati Member No.: 1,242 |
si eu sunt dependenta de coca-cola,imi place gustul la nebunie,cea light nu-mi place,dar mie nici un produs light nu imi place.eu am probleme cu stomacul de pe la vreo 13-14 ani si pe bune cand beau cola nu am nik si pot sa dorm si nu poti sa zici k sunt dependenta de cofeina,cafea nu beau deloc.acum vreo 2 saptamani eram la cursuri si nu puteam sa mai stau pana sa se termine cursul k simteam nevoia sa beau cola.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 4th November 2025 - 06:55 PM |
|
|