IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

9 Pages V  « < 5 6 7 8 9 >  
Reply to this topicStart new topic
> "Dependenta" de orice fel de Cola
Ce preferati?
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 65
Guests cannot vote 
senorita
post Jun 8 2007, 01:42 PM
Post #61

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,757

Eu nu sunt dependenta de cola si n-am fost niciodata.... beau cafea dimineata la serviciu, dar nu pentru ca mi-ar fi somn alftel, ci pentru ca asa facem toti colegii, e un rit: sa spui barfa la cafeaua de dimineata. Plus ca am tensiunea 8 si cica face bine.

In schimb, mai ales vara, beau muulta apa plata (minerala nu ca nu-mi place acidul) si sucuri naturale, dar ceva mai rar, ca in ziua de azi nimic nu mai e natural (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
andutz
post Aug 22 2007, 04:06 AM
Post #62

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: dallas
Member No.: 1,785

uite ca nu pot sa ma abtin: pana la 9 ani (la revolutie) aveam o greutate normala. dupa rev., a aparut buticu' cu TEC, daca mai tineti voi minte...si din capsunica in lamaita in cola...am ajuns la o greutate de care nu mai scap nici acum. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
si nu ca sa zici ca mancam mai mult sau altfel...doar nenorocitele alea de coctailuri de chimicale... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ca de, nu mai vazusem asa ceva...
asa ca apa - chiar si de la robinet (ca aia plata tot de la robinet e, cel putin aici in state) e cea mai buna.
mah, si in alta ordine de idei, parca nu merita ceva de baut sa cheltuiesti atata din portia de prostii pe care ne-o alocam...know what i mean? adica hai sa fac o abatere pt un desert super fabulos, sau o inghe'...da' pe mine nu ma lasa inima sa bag cole in mine...

+Quote Post
Philia
post Aug 22 2007, 07:14 AM
Post #63

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

mie mi place pepsi de mor (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
dar incerc sa beau cat mai rar.... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
oare de ec tot ce e gustos tre sa fie si nesanatos?

+Quote Post
TeoRBD
post Aug 25 2007, 05:12 PM
Post #64

Tratabil
**

Group: Membru
Member No.: 2,021

Apa plata si sucuri racoritoare, am votat ultimele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
elacaterina
post Feb 4 2008, 07:58 PM
Post #65

Tratabil
**

Member No.: 3,204

am si eu o problema legata de coca-cola(pepsi),mai exact are prietenul meu si eu prin alianta:P
bea numai cola sau pepsi de dimineata pana seara,nu tu ceai,nu tu apa...numai colaaaaaa...plsss hellp
nu mai stiu ce sa fac cum sa il conving sa se lase de ea,mai e cineva cu problema asta
stie cineva cum te lasi de cola? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
afobia
post Feb 4 2008, 09:01 PM
Post #66

Incurabil

Group: Obsedat
From: Romania
Member No.: 2,859

Nu prea ai cum sa l convingi , pana nu vrea el sa renunte , nu o sa renunte.

ai putea totusi sa ii arati niste studii pe seama colei si cat dauneaza , dar .. uite d exp eu fumez si nu pot sa ma las , poate sa mi zica mie oricine sa ma las , eu nu ma las (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

la un mom dat maicamea a vrut sa ma faca sa renunt si (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) tocmai ca fumam mai mult , doar ca sa o enervez.

insa si cand am vrut sa mai las tigarile , le am lasat din propria initiativa , reusind d exp cateva saptamani sa nu pun tigare in gura deci .. concluzia mea e ca n ai ce sa ii faci , el singur trebuie sa se ambitioneze si sa renunte .. daca vrea.

kiss

+Quote Post
elacaterina
post Feb 4 2008, 09:09 PM
Post #67

Tratabil
**

Multumesc pentru raspuns...am mai incercat sa ii iau alt suc si lipton si sa il las in pace sa nu il mai stresez dar nu mai pot cand se trezeste si nu are cola parca intra in transa:(cred ca o sa il tin 3 zile nemancat si numai pe cola si tigari sa vada ce dureri de burta si senzatie de rau are de la cola lui

+Quote Post
divi2007
post Feb 5 2008, 12:14 AM
Post #68

Musafir

pe mine ma doare stomacul de la cola daca beau mai nemancata si imi taie pofta de mancare

cola da dependenta sa stii

+Quote Post
elacaterina
post Feb 5 2008, 12:30 AM
Post #69

Tratabil
**

da stiu mai am o prietena care a fost dependenta de cola si acum nu mai pune gura pe ea,dar ea a avut vointa
si pe mine ma doare stomacu de la ea mai ales daca sunt nemancata,de fapt cred ca e o senzatie mai mult de usturime decat de durere
singurul lucru care l-am auzit si eu un despre cola e ca te ajuta la digestie,bine la modul ca nu te ajuta neaparat pe tine la modul ca dizolva ce ai in stomac ca altfel nu pot sa ii spun

+Quote Post
lxn
post Feb 10 2008, 12:02 PM
Post #70

Musafir

Ela, intr-adevar, ajuta la digestie daca bei, sa zicem, o jumatate de pahar dupa masa. Insa de la o jumatate de pahar pana la litri de Cola este o mica mare diferente. Pe langa faptul ca bauturile acidulate si dulci nu ne fac bine, cola mai are si cofeina si este destul de puternica si cred eu ca, bauta in ritmul asta, nu poate decat sa dauneze. E buna propunerea cu studii privitoare la efectele nocive ale Cola, ai putea sa printez o poza sau un studiu care sa reflecte asta si sa i le lipesti pe sticla de cola sau deasupra biroului (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

9 Pages V  « < 5 6 7 8 9 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th September 2025 - 09:57 AM