![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Si eu am fost o vreme dependenta de Cola...adica recidiva atunci cand eram in sesiune si simteam eu ca ma energizeaza...apoi nu stiu,pur si simplu m-am lasat...prietenu` meu nu consuma din cauza probl. cu ficatu` asa ca...nedandu-mi acces la ea,am renuntat...mai am si eu scapari,dar rareee,si nu in prezenta prietenului.
Oricum,am citit cate ravagii face Cola prin organism,m-am speriat un pic,si am devenit responsabila. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 36 Joined: 4-August 08 Member No.: 4,406 ![]() |
am trecut si eu prin o scurta perioada prin faza "coca cola". stiam pe de rost textele alea pe care mi le ziceau toti cei care stiau de problema mea: "nu e sanatos" "ingrasa" "nu-ti face bine"....realizam ca au dreptate, dar faza "coca cola" nu mai trecea, iar incercarile lor de a ma face sa beau si altceva incepeau sa ma sperie si nu sa ma enerveze, ca inainte.
oricum....tot singura am scapat de dependenta asta creandu-mi una mai sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) si anume sucul de portocale rosii. nu stiu daca la voi o sa mearga, dar merita sa incercati sa gasiti ceva care sa fie atat bun cat si mai sanatos si ori de cate ori ati vrea sa mergeti la magazin sa cereti cola faceti un efort si cereti suc natural. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
eu m-am lasat de cola dupa a doua criza nasoala de inima. simteam ca imi sare inima din piept, stateam intinsa pe pat si tremuram toata. adevarul e ca ajunsesem sa beau numai cola, la birou eram cu sticla de doi litri langa mine, nu o imparteam cu nimeni, iar acasa pe masa tot sticla de cola era (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) imi placea sa o agit pana ii scoteam tot acidul si apoi o baga la frigider. bun, m-am lasat de cola si dupa cateva luni am trecut la pepsi. aici deja era si mai grav, as fi baut non stop, deja mi se parea chestia suprema in materie de bauturi racoritoare, aveam zile cand nu puneam in gura picatura de apa plata, pepsi-ul era the king. si acum mi se pare ca e mult mai bun la gust decat cola. dar m-am lasat si de el, de data asta doar pentru ca mi-am impus eu, nu ca as fi avut o problema. singura problema erau pet-urile care se tot adunau in bucatarie, ca-mi era lene sa le arunc imediat ce se goleau. a fost greu in primele zile, mai ales ca eu nu mai beau nici cafea de vreo 6-7 ani de zile, dar m-am dat pe ceaiuri. acum nu simt nevoia sa beau pepsi, dar daca mi se face pofta din cand in cand imi cumpar o sticla.
|
|
|
blackrose |
![]()
|
Musafir ![]() |
am fost si eu intr-o perioada dependenta de cola, acum beau mai mult apa plata. cand ies cu prieteni care beau cola si mi se face pofta, mai iau cate-o gura, si atunci parca simt ca nu ma mai pot opri si vreau si mai mult. in perioada cand beam mult cola, erau nopti in care nu puteam dormi sau eram agitata. acum ma bucur ca nu mai simt nevoia de cola, mai beau cateodata (f rar) cand sunt mai obosita, si asta pt ca nu beau cafea.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 28-October 08 Member No.: 5,219 ![]() |
ma declar dependenta de cola. sau aproape. daca am cola in casa treb sa termin sticla.. pana imi cumpar alta sticla trece ceva timp .. apa plata .. hmm. prefer minerala..
uenori mi se intampla sa nu pot dormi de la cola, dar f rar .. o data la cateva luni. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Beau cola foarte rar si atunci imi arde stomacul, sucul natural e pe primul loc.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Eu nu mai pun gura pe Cola, dupa ce, in doua randuri, am baut cateva pahare si apoi am avut palpitatii si ma lua valuri-valuri cu calduri.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 23-March 09 From: Timisoara Member No.: 6,148 ![]() |
eu de cola m-am lecuit acum un an....cand mi-a pus capac o lipsa de calciu de nu mai puteam sa dorm noaptea din cauza crampelor musculare....atunci nu mancam nimic pana seara si beam numai cola...... N-am idee cum a putut sa-mi suporte organismul chestia asta pana atunci..... Plus ca a inceput sa-mi bata inima aiurea.....
Si de atunci am dat-o pe sucul de rosii..... vechea mea iubire (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ..... ori sub forma de bulion, facut de mama acasa, ori daca e din comert...sa fie fara zahar si alte chestii adaugate (cel pe care-l cumpar cel mai des stiu ca e natural, pentru ca daca nu-l tin in frigider dupa ce-l deschid, in maxim 24 de ore se strica) Si pe langa asta beau ceaiuri cu cisterna (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ......si multa apa (minerala sau de la fantana) in care mai pun si lamaie (imi plac acriturile) Cola nu o mai suport, mi se face mai sete dupa cce beau cateva guri si nu ma simt bine de la ea......In schimb prietenul meu nu se prea lasa convins sa n-o mai bea....cand mergem la cumparaturi impreuna.....mai accepta sa iau eu alt suc, dar cand e singur, tot sticla de cola e in top (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Haideti sa va spun ceva. Vinerea tercuta la stomatlog m-a intrebat daca beau multe bauturi carbogazoase in special cola. Io de colo: da!
Medicul: Va rog sa reduceti consumul de bauturi carbogazoase pentru ca unde credeati ca aveti cariute, de fapt s-a ridicat gingia si a rams dezgolita o portiune de dentina, de aceea va deranjeaza, de aceea sint dintii sensibili. Nu sint carii. Concluziile le trageti voi. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Maat, eu am aceeasi problema, si eu nu beau strop de cola sau alte bauturi carbogazoase (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Asa ca nu e neaparat de acolo.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 09:56 AM |
|