![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Eu cred ca show-ul ar trebui luat ca atare adica pentru ceea ce este, ce conteaza ca sunt barbati, ca se intind pe podea, sau isi rup pantalonii de pe ei :D
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:D problema este a "celor ce cumpara" nu a celor care "vind" ??? :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Eu nu vad absolut nici o problema, sau mai bine zis nu-mi fac. :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Am castigat o data o invitatie de 2 persoane la un astfel de show si am onorat-o, caci altfel e prea scump biletul de intrare ca sa dau bani pe el! De fapt, nu-i asa de scump... insa consider eu ca nu merita banii!
Baietii de la Flamingo Boys erau toti epilati, gelati, parfumati... aratau tare bine. Se miscau sexy, emanau sex-appeal, no comment la cum aratau de bine. Mie personal mi-a placut la nebunie show-ul in sine, dansul lor, spectacolul. Au avut tot felul de scenarii si mie mi s-a parut ca au pus accent mai mult pe dans si scenografie. Au fost bineinteles si scene erotice, nu stiu de ce mai toate femeile faceau coada la toaleta... ??? Mie una mi-a placut spectacolul, insa nu neg ca au fost si faze de prost gust. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 346 Joined: 6-February 06 Member No.: 190 ![]() |
mamaaaaaa,coada la toaleta,zici??sa inteleg ca stripteasul masculin are acelashi efect ca un diuretic?chiar ca-i cool! :D
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
nici eu n-am fost, si nu prea ma tenteaza ideea, insa de divertisment ar fi ok. sa fii cu tipe super de viatza si sa mergi mai mult de dragul showului. ca nu pot sa-l privesc pe flamingo boy ca pe un potential pertener.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
missu sunt total de acord cu tine in privinta baietilor de la flamingo, iar daca amicele sunt de viata sa vezi atunci distractie...ca doar nu merg acolo sa ma lipesc cu vreun dansator! Totul se rezuma la show. Noi de exemplu in clubul unde mergeam nu plateam, show-ul era din partea clubului, baietii veneau dansau, erau platiti de patronii clubului!
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
adevarul ca nici noi, eu daca ma duc la astfel de manifestari, ceea ce recunosc ca nu am facut niciodata, ma duc doar ca sa vad ce muzica se mai asculta. :|
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 568 Joined: 17-December 05 Member No.: 112 ![]() |
pai ce mai invi, crezi ca noi ne ducem sa-i vedem pe baieti...niciodata, vrem sa vedem asemeni tie ce sa mai asculta in materie de muzica :P
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Intr-adevar, spectacolul in sine este foarte reusit, fiindca cei care fac asta o fac in mod profesionist. Ei sunt niste barbati normali, daca ii intrebi spun frumos ca este o meserie ca oricare alta, orientata spre imagine, grafism si miscare corelata. Un astfel de spectacol nu presupune deloc dezmat si majoritatea cluburilor care gazduiesc astfel de spectacole, au la intrare anunturi foarte vizibile in care se solicita pastrarea decentei. In general, baietii nu accepta sa fie atinsi si rareori se adreseaza direct unei spectatoare ;).
Amicele mele ma insotesc cu placere la streaptease. Chiar si cele care au manifestat oarecare reticenta la inceput, au recunoscut ca nu este deloc asa cum isi imaginasera. Cat despre banii la slip...zau asa, astfel de lucruri nu se intampla. Biletul asigura si un cocktail, de obicei, deci pana la urma nici nu este atat de scump, daca ne gandim mai bine. Sper sa mergeti si voi, cele care nu ati fost inca, macar o singura data la un astfel de spectacol. Mai ajuta putin si la moral: dupa un divort cam urat, una dintre fetele mele a reusit a doua zi dupa spectacol sa rada in nasul fostului. Si l-a imaginat in locul dansatorilor si a bufnit-o rasul. Indiferent ce credea ea pana atunci, experienta a relaxat-o. Haideti, putin curaj...n-o sa va para rau. Decat o betie crunta la o crasma oarecare, presarata cu confesiuni de genul "sa va zic ce mi-a facut nemernicul", mai bine un streaptease...si gata ;). |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 07:08 AM |
|