![]() |
![]() ![]() |
![]() |
lxn |
![]()
|
Musafir ![]() |
Perobabil offtopic, insa trebuie sa comentez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : nu prea-mi place de Gabriel Andronache asta. In ceea se priveste corpul, nu discut, e facut, lucrat, un pachet de muschi, ce mai. Insa mi se pare exagerat de infumurat si fitos, are senzatia ca le stie el pe toate. Spun asta pentru ca am facut fitness la sala unde era antrenor, din fericire, nu era al meu. Cand se apuca sa ridice greutati, fie ca's de 5kg sau 50, se scremea de ziceai ca-i ies ochii din cap, cu suieraturi si incordari extreme (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Si in plus, aduna o gasca de gura casca langa el si le tine predici mai ceva ca un prooroc, sub o ora nu scapau aia, in mijlocul salii, asa... Si a mai fost si rautacios, uitandu-se la mine si inca o prietena in timp ce le tinea alora predica, zice ca "noi, barbatii, nu trebuie sa fim ca femeile, sa avem aripioare la maini si picioare, sa aratam urat" (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Asa-mi vedea sa-i zic vreo doua!
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
zicea ca "noi, barbatii, nu trebuie sa fim ca femeile, sa avem aripioare la maini si picioare, sa aratam urat" (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Asa-mi vedea sa-i zic vreo doua! Ii invata de bine, dar cu exemple foarte prost alese. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Eu am vazut "Chipandei" si "Flamingoi" si live, nu doar la tv. As fi ipocrita sa spun ca n-a fost fun. Nu-s eu femeia sa ma dezlantui in public, dar am stat si m-am zgait cu placere la programul artistic si la comportamentul "spectatoarelor". Barbatii aia chiar arata decupati din revista si sunt for real nu photoshopati, unii dintre ei chiar se misca extraordinar. Chipaneii americani, primii care au venit in Romania, au avut un show excelent organizat. prin comparatie, romanii mi s-au parut amatori. Cu timpul, au mai evoluat si ai nostri (sper!). Cine stie, poate la batranete o sa mai fac odata comparatia sa vad cine iese in avantaj. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Cat despre spectatoare: unele's cuminti, ca mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) altele dezinhibate. Oricum, de luat pe scena nu te ia nimeni cu forta. Sunt interesati ca numarul sa iasa cat mai bine nu sa alerge cineva tipand "valeu, valeleu!" |
|
|
Ice_qween |
![]()
|
Musafir ![]() |
Perobabil offtopic, insa trebuie sa comentez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : nu prea-mi place de Gabriel Andronache asta. In ceea se priveste corpul, nu discut, e facut, lucrat, un pachet de muschi, ce mai. Insa mi se pare exagerat de infumurat si fitos, are senzatia ca le stie el pe toate. Spun asta pentru ca am facut fitness la sala unde era antrenor, din fericire, nu era al meu. Cand se apuca sa ridice greutati, fie ca's de 5kg sau 50, se scremea de ziceai ca-i ies ochii din cap, cu suieraturi si incordari extreme (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Si in plus, aduna o gasca de gura casca langa el si le tine predici mai ceva ca un prooroc, sub o ora nu scapau aia, in mijlocul salii, asa... Si a mai fost si rautacios, uitandu-se la mine si inca o prietena in timp ce le tinea alora predica, zice ca "noi, barbatii, nu trebuie sa fim ca femeile, sa avem aripioare la maini si picioare, sa aratam urat" (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Asa-mi vedea sa-i zic vreo doua! ce nesimtit,nici eu nu il suport,de cum l-am vazut prima oara la tv mi-a facut nerviSi mie nici nu mi se pare ca arata fain,yah |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 308 Joined: 3-January 07 From: Craiova Member No.: 928 ![]() |
mi se par ciudate spectacolele astea si nu ma atrag. aveam prieteni care mergeau la striptease (feminin) insa nu am calcat niciodata pe acolo. pe undeva chiar ma dezgusta.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 3-March 08 Member No.: 3,419 ![]() |
stie cineva de 8 martie anul acesta vreo petrecere de streap-tease masculin? in ce cluburi sunt? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu parere de rau, "gonflabilii" nu ma excita deloc! Un barbat inteligent si frumos, DA!!! De fapt inteligenta si umorul ma excita la un mascul, daca mai emana si masculinitate, uauuuuu! E perfect! Asa ca prefer sa-i "prizez" feromonii (sper sa n-o fi dat in bara cu denumirea corecta sau apartenenta) mai intai.
This post has been edited by dr_wise: Mar 3 2008, 05:20 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
De acord, doftoreaso! (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Că tot mi-ati adus topicul la nas, să va povestesc ce bāzdāganie le-a trecut prin cap şefilor să ne facă cadou (cacofonia asta se potriveste perfect aici, nu vă luaţi de dānsa!) de 1 martie. Ei bine, belete la striptizzzz.
Nu stiu dacă s-au gāndit că asta-i tratament bun pentru dioptriile noastre mărite de atāta beloclat īn PC sau pentru nervii pe care tot ei ni-i īntind la maxim. Reacţia majoritatii a fost "nău, senchiu" , aşa că bosii trimiteau şi īn ultima zi notificari rugacioase, doar doar ne-om răzgāndi. (IMG:style_emoticons/default/afro.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Fanny, inteleg ca voi nu ati vrut..dar nu v-ati gandit sa le faceti cadou?!? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eh, aş fi putut să fac bişniţă cu invitaţii la berbaţi goi, dar pur şi simplu nu merita osteneala. Fac si eu galerie pentru dragostea cu omul de langa tine, cu care īmparţi şi bune si rele, decat băleala alaturi de sute de muieri pe 4-5 zgubilitici musculoşi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:29 AM |
|