IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  « < 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Striptease masculin
lxn
post Jan 24 2008, 04:38 PM
Post #41

Musafir

Perobabil offtopic, insa trebuie sa comentez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : nu prea-mi place de Gabriel Andronache asta. In ceea se priveste corpul, nu discut, e facut, lucrat, un pachet de muschi, ce mai. Insa mi se pare exagerat de infumurat si fitos, are senzatia ca le stie el pe toate. Spun asta pentru ca am facut fitness la sala unde era antrenor, din fericire, nu era al meu. Cand se apuca sa ridice greutati, fie ca's de 5kg sau 50, se scremea de ziceai ca-i ies ochii din cap, cu suieraturi si incordari extreme (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Si in plus, aduna o gasca de gura casca langa el si le tine predici mai ceva ca un prooroc, sub o ora nu scapau aia, in mijlocul salii, asa... Si a mai fost si rautacios, uitandu-se la mine si inca o prietena in timp ce le tinea alora predica, zice ca "noi, barbatii, nu trebuie sa fim ca femeile, sa avem aripioare la maini si picioare, sa aratam urat" (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Asa-mi vedea sa-i zic vreo doua!
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Jan 24 2008, 05:09 PM
Post #42

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

QUOTE(lxn @ Jan 24 2008, 04:38 PM) *
zicea ca "noi, barbatii, nu trebuie sa fim ca femeile, sa avem aripioare la maini si picioare, sa aratam urat" (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Asa-mi vedea sa-i zic vreo doua!

Ii invata de bine, dar cu exemple foarte prost alese. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

Eu am vazut "Chipandei" si "Flamingoi" si live, nu doar la tv. As fi ipocrita sa spun ca n-a fost fun. Nu-s eu femeia sa ma dezlantui in public, dar am stat si m-am zgait cu placere la programul artistic si la comportamentul "spectatoarelor". Barbatii aia chiar arata decupati din revista si sunt for real nu photoshopati, unii dintre ei chiar se misca extraordinar. Chipaneii americani, primii care au venit in Romania, au avut un show excelent organizat. prin comparatie, romanii mi s-au parut amatori.
Cu timpul, au mai evoluat si ai nostri (sper!). Cine stie, poate la batranete o sa mai fac odata comparatia sa vad cine iese in avantaj. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Cat despre spectatoare: unele's cuminti, ca mine (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) altele dezinhibate. Oricum, de luat pe scena nu te ia nimeni cu forta. Sunt interesati ca numarul sa iasa cat mai bine nu sa alerge cineva tipand "valeu, valeleu!"

+Quote Post
Ice_qween
post Jan 24 2008, 07:40 PM
Post #43

Musafir

QUOTE(lxn @ Jan 24 2008, 04:38 PM) *
Perobabil offtopic, insa trebuie sa comentez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : nu prea-mi place de Gabriel Andronache asta. In ceea se priveste corpul, nu discut, e facut, lucrat, un pachet de muschi, ce mai. Insa mi se pare exagerat de infumurat si fitos, are senzatia ca le stie el pe toate. Spun asta pentru ca am facut fitness la sala unde era antrenor, din fericire, nu era al meu. Cand se apuca sa ridice greutati, fie ca's de 5kg sau 50, se scremea de ziceai ca-i ies ochii din cap, cu suieraturi si incordari extreme (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Si in plus, aduna o gasca de gura casca langa el si le tine predici mai ceva ca un prooroc, sub o ora nu scapau aia, in mijlocul salii, asa... Si a mai fost si rautacios, uitandu-se la mine si inca o prietena in timp ce le tinea alora predica, zice ca "noi, barbatii, nu trebuie sa fim ca femeile, sa avem aripioare la maini si picioare, sa aratam urat" (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) Asa-mi vedea sa-i zic vreo doua!

ce nesimtit,nici eu nu il suport,de cum l-am vazut prima oara la tv mi-a facut nerviSi mie nici nu mi se pare ca arata fain,yah

+Quote Post
leo
post Jan 25 2008, 10:03 AM
Post #44

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

mi se par ciudate spectacolele astea si nu ma atrag. aveam prieteni care mergeau la striptease (feminin) insa nu am calcat niciodata pe acolo. pe undeva chiar ma dezgusta.

+Quote Post
ady76_1
post Mar 3 2008, 04:11 PM
Post #45

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,419

stie cineva de 8 martie anul acesta vreo petrecere de streap-tease masculin? in ce cluburi sunt? (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 3 2008, 05:19 PM
Post #46

Musafir

Cu parere de rau, "gonflabilii" nu ma excita deloc! Un barbat inteligent si frumos, DA!!! De fapt inteligenta si umorul ma excita la un mascul, daca mai emana si masculinitate, uauuuuu! E perfect! Asa ca prefer sa-i "prizez" feromonii (sper sa n-o fi dat in bara cu denumirea corecta sau apartenenta) mai intai.

This post has been edited by dr_wise: Mar 3 2008, 05:20 PM

+Quote Post
Szimcsi
post Mar 3 2008, 05:26 PM
Post #47

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

De acord, doftoreaso! (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 3 2008, 07:08 PM
Post #48

Moderator Global

(IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Că tot mi-ati adus topicul la nas, să va povestesc ce bāzdāganie le-a trecut prin cap şefilor să ne facă cadou (cacofonia asta se potriveste perfect aici, nu vă luaţi de dānsa!) de 1 martie. Ei bine, belete la striptizzzz.
Nu stiu dacă s-au gāndit că asta-i tratament bun pentru dioptriile noastre mărite de atāta beloclat īn PC sau pentru nervii pe care tot ei ni-i īntind la maxim.
Reacţia majoritatii a fost "nău, senchiu" , aşa că bosii trimiteau şi īn ultima zi notificari rugacioase, doar doar ne-om răzgāndi. (IMG:style_emoticons/default/afro.gif)

+Quote Post
Cindy
post Mar 3 2008, 09:31 PM
Post #49

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Fanny, inteleg ca voi nu ati vrut..dar nu v-ati gandit sa le faceti cadou?!? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 3 2008, 09:42 PM
Post #50

Moderator Global

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eh, aş fi putut să fac bişniţă cu invitaţii la berbaţi goi, dar pur şi simplu nu merita osteneala. Fac si eu galerie pentru dragostea cu omul de langa tine, cu care īmparţi şi bune si rele, decat băleala alaturi de sute de muieri pe 4-5 zgubilitici musculoşi.

+Quote Post

6 Pages V  « < 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 03:29 AM