IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 9 10 11 12 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cum va impacati cu soacra?
Alina Mamurescu
post Mar 7 2010, 05:01 PM
Post #101

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 7,976

Eu ma inteleg foarte bine cu soacra mea!!Va doresc si voua, astfel de soacra!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
melody
post Mar 10 2010, 03:29 PM
Post #102

Contaminat
*

Member No.: 8,119

Sunt foarte diferita, ca personalitate si temperament, de soacra, asa ca ma tin la distanta, dar il las pe sot sa o viziteze de cate ori vrea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
Jo-Anna
post May 5 2010, 02:52 AM
Post #103

Invincitus

Group: Obsedat
Member No.: 8,431

Tinand cont ca mi-a fost sefa timp de 5 ani , si ea a fost cea care mi-a facut "lipeala" cu fiuso , desi e mai mare ca mine cu 30 ani , este si ramane una din prietenele mele ... i love her (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
marinam
post May 15 2010, 06:58 PM
Post #104

Contaminat
*

Member No.: 8,537

QUOTE(Julsko @ May 5 2010, 03:52 AM) *
Tinand cont ca mi-a fost sefa timp de 5 ani , si ea a fost cea care mi-a facut "lipeala" cu fiuso , desi e mai mare ca mine cu 30 ani , este si ramane una din prietenele mele ... i love her (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

he he
mare noroc pe tine ca te intelgi cu ea
eu am noroc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ca nu am soacra
si am o prietena care au avut mare scandal cu soacra inclusiv la nunta
sper sa nu ajung si eu o baba acra cand o sa am copil si se va casatori

+Quote Post
Jo-Anna
post May 16 2010, 03:18 PM
Post #105

Invincitus

sa stii ca sunt norocoasa... e prima care ma suporta si inghite pana acu ...

am avut preteni si inainte, de ex la fostu preten , masa m-a scos din camera la el in suturi , si doar ne uitam la un film , ma gandeam ca am mers la o casa de nebuni (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)

+Quote Post
Cindy
post May 16 2010, 04:22 PM
Post #106

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Julsko @ May 16 2010, 04:18 PM) *
am avut preteni si inainte, de ex la fostu preten , masa m-a scos din camera la el in suturi , si doar ne uitam la un film , ma gandeam ca am mers la o casa de nebuni (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif)

Serios? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif)

Ce tare sa iti faca lipeala cu fiu-sau fosta sefa!

+Quote Post
Jo-Anna
post May 16 2010, 11:21 PM
Post #107

Invincitus

QUOTE(Cindy @ May 16 2010, 03:22 PM) *

Serios , io stiam ca vine, si eram f incatata sa o cunosc , dar femeia cand a intrat in casa a inceput sa urle a cui sunt papucii cand m-a vazut in camera la el m-am trezit cu o geanta in cap, picioare , am fugit de acolo pusca (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ... aia a fost prima si ultima noastra intalnire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
citystella
post May 21 2010, 02:41 AM
Post #108

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
Member No.: 8,322

Julsko (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Esti belea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu sunt nora perfecta, dar pana cand tipul are ganduri serioase in privinta mea, si atunci nu ma mai vrea mama sa, ca sunt mai buna decat ea in ce fac. Si uite asa ma despart eu de el, ca nu merge sa fac casa mai mare.

Cine stie poate intr-o zi v-oi avea si eu o familie mare si iubitoare.

Pana atunci stiu ca sunt doar basme, spuse copiilor. Dar daca stai si te gandesti mamele vitrege nu au fost cele mai iubitoare, asa si cu nora, pe care o considera o intrusa, ca poate i-l fur si nu i-l mai dau inapoi. Mai stii. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Oricum sta si vrea sa stea doar cu mine, fiu-sau, ignorand-o total pe mama. Asa ca scorul e in favoarea mea. (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif) A, si daca nu ma place sau comenteaza ceva, poate sa uite de mine, sau de el. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
Sunt pe picioarele mele, si nu am nevoie de nimic de la nimeni. Si daca intereseaza pe cineva pot sa traiesc fericita si fara o a doua familie, pot foarte bine sa stau si singura si sa fiu fericita. (IMG:style_emoticons/default/ike.gif)
Fetelor faceti cum faceti, dar faceti-va fericite si iubiti-va voi pe voi, si apoi daca ceilalti nu va iubesc, nu ii obligati, ca dragoste cu forta nu e posibila nici la baieti, nici la fete, nici la soacre.
Multa bafta si toate bune in familie. (IMG:style_emoticons/default/barfa.gif)

+Quote Post
danyela_
post Jun 24 2010, 09:10 AM
Post #109

Contaminat
*

From: braila
Member No.: 8,766

QUOTE(Julsko @ May 16 2010, 03:18 PM) *
sa stii ca sunt norocoasa... e prima care ma suporta si inghite pana acu ...

sau poate se preface ca te suporta.a mea asa este,aud de la altii ca nu ma place.
(IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jun 24 2010, 10:23 AM
Post #110

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Danyela, gura lumii e sloboda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca tu te intelegi bine cu ea, atunci ce conteaza ce zice lumea?

+Quote Post

12 Pages V  « < 9 10 11 12 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 02:41 PM