![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 46 Joined: 12-February 10 Member No.: 7,976 ![]() |
Eu ma inteleg foarte bine cu soacra mea!!Va doresc si voua, astfel de soacra!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 5-March 10 Member No.: 8,119 ![]() |
Sunt foarte diferita, ca personalitate si temperament, de soacra, asa ca ma tin la distanta, dar il las pe sot sa o viziteze de cate ori vrea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
Tinand cont ca mi-a fost sefa timp de 5 ani , si ea a fost cea care mi-a facut "lipeala" cu fiuso , desi e mai mare ca mine cu 30 ani , este si ramane una din prietenele mele ... i love her (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 14-May 10 Member No.: 8,537 ![]() |
Tinand cont ca mi-a fost sefa timp de 5 ani , si ea a fost cea care mi-a facut "lipeala" cu fiuso , desi e mai mare ca mine cu 30 ani , este si ramane una din prietenele mele ... i love her (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) he he mare noroc pe tine ca te intelgi cu ea eu am noroc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) ca nu am soacra si am o prietena care au avut mare scandal cu soacra inclusiv la nunta sper sa nu ajung si eu o baba acra cand o sa am copil si se va casatori |
|
|
![]()
|
|
Invincitus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 959 Joined: 26-April 10 Member No.: 8,431 ![]() |
sa stii ca sunt norocoasa... e prima care ma suporta si inghite pana acu ...
am avut preteni si inainte, de ex la fostu preten , masa m-a scos din camera la el in suturi , si doar ne uitam la un film , ma gandeam ca am mers la o casa de nebuni (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
am avut preteni si inainte, de ex la fostu preten , masa m-a scos din camera la el in suturi , si doar ne uitam la un film , ma gandeam ca am mers la o casa de nebuni (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) Serios? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Ce tare sa iti faca lipeala cu fiu-sau fosta sefa! |
|
|
![]()
|
|
Serios? (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) Serios , io stiam ca vine, si eram f incatata sa o cunosc , dar femeia cand a intrat in casa a inceput sa urle a cui sunt papucii cand m-a vazut in camera la el m-am trezit cu o geanta in cap, picioare , am fugit de acolo pusca (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) ... aia a fost prima si ultima noastra intalnire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,641 Joined: 8-April 10 Member No.: 8,322 ![]() |
Julsko (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Esti belea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu sunt nora perfecta, dar pana cand tipul are ganduri serioase in privinta mea, si atunci nu ma mai vrea mama sa, ca sunt mai buna decat ea in ce fac. Si uite asa ma despart eu de el, ca nu merge sa fac casa mai mare. Cine stie poate intr-o zi v-oi avea si eu o familie mare si iubitoare. Pana atunci stiu ca sunt doar basme, spuse copiilor. Dar daca stai si te gandesti mamele vitrege nu au fost cele mai iubitoare, asa si cu nora, pe care o considera o intrusa, ca poate i-l fur si nu i-l mai dau inapoi. Mai stii. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Oricum sta si vrea sa stea doar cu mine, fiu-sau, ignorand-o total pe mama. Asa ca scorul e in favoarea mea. (IMG:style_emoticons/default/winner_first_h4h.gif) A, si daca nu ma place sau comenteaza ceva, poate sa uite de mine, sau de el. (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) Sunt pe picioarele mele, si nu am nevoie de nimic de la nimeni. Si daca intereseaza pe cineva pot sa traiesc fericita si fara o a doua familie, pot foarte bine sa stau si singura si sa fiu fericita. (IMG:style_emoticons/default/ike.gif) Fetelor faceti cum faceti, dar faceti-va fericite si iubiti-va voi pe voi, si apoi daca ceilalti nu va iubesc, nu ii obligati, ca dragoste cu forta nu e posibila nici la baieti, nici la fete, nici la soacre. Multa bafta si toate bune in familie. (IMG:style_emoticons/default/barfa.gif) |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 6 Joined: 22-June 10 From: braila Member No.: 8,766 ![]() |
sa stii ca sunt norocoasa... e prima care ma suporta si inghite pana acu ... am avut preteni si inainte, de ex la fostu preten , masa m-a scos din camera la el in suturi , si doar ne uitam la un film , ma gandeam ca am mers la o casa de nebuni (IMG:style_emoticons/default/crazy28.gif) sau poate se preface ca te suporta.a mea asa este,aud de la altii ca nu ma place. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Danyela, gura lumii e sloboda (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Daca tu te intelegi bine cu ea, atunci ce conteaza ce zice lumea?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 02:41 PM |
|