![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
bai, o detest, O DETEST :evil: :- :- :-...
azi, de ziua mea, a tinut mortis sa ma sune si sa-mi strice ziua, unde mai pui ca atat de tzaranca e ca mi-a si trantit telefonul in nas, ce vita, mor de spume nu alta....imi vine sa-i rup capatzana si sa joc baseball cu ea :evil:.... si eu am baiat si sper din tot sufletul ca peste 20 si ceva de ani 30 sa nu fiu ca ea....imi doresc atat de mult sa pot sa fiu o soacra blanda, intelegatoare, sa nu ma bag unde nu-mi fierbe oala, sa inteleg ca baiatul meu acum are o familie, responsabilitati, ca nu mai are timp sa ma pupe pe mine nush unde ca asa am eu kef.... sper sa am suficieta minte sa stiu unde mi-e locul, sa fiu suficient de diplomata sa spun ceea ce gandesc fara a jigni, sa arat dragoste macar fata de nepoti, daca nora imi displace din diferite motive....stiu ca mai e mult pana cand voi ajunge eu soacra, dar prin analogie e inevitabil sa nu ma gandesc la ceea ce voi fi peste ani si ani.... pana sa ma casatoresc, ce prieteni am avut, Doamne ce mamici dragutze-viitoare soacre...si din toate tocmai pacostea asta mi-a cazut mie pe cap...sau poate erau dragutze tocmai pentru ca nu erau soacre... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
Lasa elle_ni,nu merita sa-ti faci inima rea cu atat mai putin astazi cand e o zi deosebita pentru tine!Prilej cu care iti urez si eu(desi sunt noua in aceasta comunitate,insa imi place la nebunie :-*) un sincer:"LA MULTI ANI !"sanatate,bucurii langa cei pe care ii iubesti si prosperitate!
si multe :floricele: pentru tine! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Lasa..nu pune la suflet elle_ni ca nu se merita..
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
stiu, fetelor ca nu se merita, dar parca imi rasuna in minte diferite propozitii fara sens, aruncate asa, aiurea, doar sa jignesti omul, si mai ales ca nu suntem pe acelasi picior de egalitate si, in coiuda diferentei colosale de clasa, educatie si multe altele, eu intotdeauna am tratat-o cu respect...
de obicei imi revin repede dupa o repriza de ciondaneala cu cineva, dar episodul asta este primul avut cu "doamna soacra", care s-a mai si bashicat ca am facut-o "doamna"....data viitoare cred ca-i spun "tanti", k la piata, caci apleativul "doamna" i se cuvine mamei mele, o doamna in adevaratul sens al cuvantului, nu unei tzatze....offf.....sper sa uit momentele astea urate, si altele, de altfel....desi e atat de greu... bai, voi le spuneti soacrelor voastre "mama"?????????pai, ce are sula cu prefectura?io nu am decat o sigura mama, cum sa spun "mama"unei straine care nici macar nu a avut bunul simt sa vina la botezul unicului ei nepot, nici macar un telefon de felicitare macar? mare e intr-adevar gradina Domnului.... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
elle n-o cunosc nici eu pe soacra-mea (parca diotima zicea ca n-are) ..... povestea e lunga si mai ciudata, dar socru-miu face cat 2 soacre acre la un loc. Oricum eu l-am pus la respect si daca uita unde-i e locul am sa-i reamintesc fix cand ii e lumea mai draga ....
Sunt perfect de-acord cu tine nic eu n-am decat un mama si-un tata, nici celei mai extraordinare persoane n-as putea sa-i spun mama pt ca pe a mea nu o egaleaza nimeni. Faza e ca eu lui socru-miu nici "nea cutare" nu-mi venea sa-i zic asa de tare ma enerva >:( .... daca vroiam sa-i spun ceva ma adresam ceva gen 'auziti?' :o .... nasol si pacat cand e asa dar n-ai ce-i face .... am doi parinti de milioane si 7 anii de-acasa ii am cu varf si indesat n-am nevoie sa ma "educe" persoane devenite rude dintr-o intamplare ... eu mereu am zis m-am casatorit NUMAI cu sotul meu nu cu toata familia .... mmrrrrr :evil: ce m-am enervat la multi ani, hai sa ciocnim un pahar de .... chardonnay :hainoroc: :-* |
|
|
![]()
|
|
hashulica, hai, draga :hainoroc:...asa-i....
si eu tot numai cu o singura persoana m-am casatorit, nu cu tot neamul (nu descriu, k mi se increteste parul si mai tare)...si nici nu exemplific comportamentul socrului pe care nu l-am mai vazut de dinaintea nasterii bbelului 9adica nici nu-si cunoaste nepotul)...lucru care ma doare foarte tare... cred ca proasta in ecuatie sunt numai eu, si asta pentru ca stau sa-mi bat capul si sa pun la suflet un comportament irational...dar som'le tocmai astazi m-a evervat de ziceai ca-mi expodase o bomba in fata, asa am reactionat... hai, te tzuc hashule :-*...si-mi pare rau ca si tu esti in meciuri cu partea adversa... si iar ma gandesc cat de tare imi doaream sa gasesc in soacra mea o prietena, o persoana calda, de incredere, rationala, nu persoana pe care am cunoscut-o dupa casatorie.... dar, mai cred ca unora intr-adevar nu ai ce le cere... nu credeam ca voi scrie vreodata la acest topic, cel putin nu atat de mult....dar azi nu am mai rabdat, si tot nu ma simt usurata....poate maine..... |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
la mine meciurile s-au cam terminat ca am emigrat si i-am transmis ca nu-i binevenit la mine in casa, mai clar de-atat ....
ma intristeaza cand vad atat de multe cazuri cu soacre ca-n poveste, mey si mama e o soacra de milioane la fel si matusa-mea parca prea-s din cale afara, dar isi pun pe primul loc copii si ce vor ei si nu niste motive egoiste si total absurde. te pup si-acum hai sa mancam si din tort :P |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
QUOTE Se pare ca eu sunt chiar norocoasa...nu am soacra :D. nu-i adevarat, mai norocos sunt eu, ca am avut, dar....................... " a plecat" :( :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Mistaco, :hainoroc:...si coliva pe cand?...altceva nu mai scriu, ca cine stie cum apare si sotzioru' meu, ca si al laryysei :frustraree: :frustraree: :frustraree:
da' poate se subintelege ceva-ceva.... :pistolar: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 6 Joined: 11-March 06 Member No.: 261 ![]() |
la mine e super simplu cu soacra. nu ne vedem decit de doua ori pe an... e in germania... (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 06:42 AM |
|