IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Cum va impacati cu soacra?
ZIBBA
post Feb 21 2007, 02:01 PM
Post #51

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

eu sunt din cele norocoase...am o soacra tare de treaba...cand m-am dus s-o cunosc prima data eram tare stressata...fiind sotie de preot,ma gandeam ca am sa vad o muiere de-aia intzepenita in gandire si in comportament,insa mare mi-a fost surpriza cand am gasit o femeie simpatica ,plina de viata,desi are 70 ani...guraliva si cu o mocutza smekera...ne intelegem foarte bine,m-a placut din primul moment...si eu pe ea...imi pare rau de ea ca traieste singura,socrul meu a murit...si de cate ori vorbim cu ea ne zice ca ne asteapta acasa... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Katy
post Mar 21 2007, 03:17 PM
Post #52

Contaminat
*

Group: Membru
Member No.: 1,370

Eu cu soacra nu ne impacam nici bine nici rau,este ceva la mijloc.Ea este acasa la ea si eu la mine dar cand ne intalnim prea mult ies scantei.De ex.noi am petrecut craciunul la niste prieteni si ei au venit de revelion la noi,la care am invitat-o si pe ea sa nu stea singura(socrul meu nu mai este de 12 ani).Dupa cateva saptamani ne spune cu un ton de critica ca noi nu am procedat bine ca de ce nu am facut craciunul impreuna ca ea stie ca se face in familie si ca pe noi nu ne intereseaza bla bla bla,eu nu am mai rezistat si i-am spus ca noi suntem tineri si imi planific viata cum vreau si nu are nici un drept sa ne critice ca nu rezolva nimic decat indiferenta noastra!Nu am mai vorbit ceva timp si pe urma tot suna sa vorbeasca cu baietelul meu.Acum nu stiu ce a inteles dar prea multe nu.Ii place sa i se faca pe plac sa aiba atentia noastra si se rasteste la sotul meu(dar si el io reteaza dar nu mereu).Nu mai zic ca a alunecat cand a iesit din cada si ne-a sunat la orab 12 noaptea de ne-a speriat ingrozitor si ea radea ca a cazut.Dar pe urma cred ca o luna ne-a innebunit ca are cotul vanat si eu nu vedeam nik!(ea dadea vina pe lumina ca nu vad)De sfaturi despre copiii nu mai zic.Eu ii educ cum vreau nu cum vrea ea,si stie asta dar nu stiu de ce continua sa imi dea sfaturi fara folos.aAA m-am enervat rau de tot (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Acum sa va povestesc inca ceva,baiatul meu Alex cam ridica mana la copii si asta nu ptr.ca a vazut la noi Doamne fereste ci tot de la copii cred.but ok,eream la ea si a inceput ca ea crede ca Alex loveste ptr.ca este lovit sau poate ca ai mei parinti l-au batut cand am fost acolo in concediu(dar ea nici nu ii cunostea pe ai mei pe atunci).Fetelor pana aici ia fost (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) I-am spus ca de aici incolo eu nu vreau sa mai aud nici o parere de a ei ca ptr.mine este egal cu zero si bineinteles multe altele terminandu-se cu o plecare brusca.Asa ca asta este soacra mea,in rest ne intelegem bine ca nu comunicam prea mult iar daca mancam la ea sau ea la noi(mai rar)in 20 min am plecat.si asta este tot.Fara prea multa amicitie mere perfect.Sunt nervoasa iar mi-am amintit !!

+Quote Post
giorgiana1
post Apr 20 2007, 09:04 PM
Post #53

Contaminat
*

From: bucuresti
Member No.: 1,518

help me!!!!!!!! am doar 20 de ani si sunt cu un baiat pe care il iubesc,si de curand am ramas singura,a plecat in voiaj,iar masa nu ma vrea de nici o culoare,nu imi suporta existenta pe pamantul asta,si credetima ca am incercat orice,mai putin sa o tratez rau, iam vb extra super frumos,am fost sclav si tot degeaba,pur si simplu nu ma inghite,nu ma vrea,mia si zic dar foarte frumos,a avut grija sa fie o draguta,si de cate ori vorbeste cu el,de atatea ori el isi schimba in rau cimportamentul fata de mine... isi iubeste enorm mama, e pe primul loc in viata lui,inaintea la bani,la casatorie,la familie,la orice pur si simplu,si normal inanitea mea...ce naiba sa fac,ca mam saturat de ea,iar el e un om minunat..cand nu isi baga masa coada... help me!

+Quote Post
divi2007
post Apr 20 2007, 09:45 PM
Post #54

Musafir

fetelor eu am vazut ca cele care se prefac cu soacrele au mult de castigat, inca o data se dovedeste ca diplomatia are castig in toate, eu ma uit la emisiunea O nora pt mama si doar cele care sunt diplomate au avut de castigat pana acum, in concluzie trebuie sa ne prefacem, sa nu auzim, sa nu vedem greu dar decat sa ni le punem in cap, pt ca daca o singura data le am jiggnit poti sa le consideri dusmance pt toata viata

+Quote Post
Diana.
post Apr 20 2007, 10:22 PM
Post #55

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Nu stiu cine e "masa", presupun insa ca nu e vorba de mobilierul cu acelasi nume; veste proasta: "masa" va ramina mama lui pina va muri... ba chiar si dupa! Si cum banuiesc ca el e inca pe banii parintilor, cam greu sa o ignore in totalitate.

+Quote Post
divi2007
post Apr 20 2007, 10:36 PM
Post #56

Musafir

eu zic sa nu i zici ca mama lui nu te inghite vei provoca doar cearta nu are rost, incearca sa o faci sa inteleaga ca il iubesti fa i ei mici atenti o sa i placa crede ma, lasa de la tine o perioada sa fie asta perioada in care incerci sa o cuceresti, spune i ce bine l a crescut pe fiul ei si ce noroc pe tine ca l-ai intalnit, poate ca ea vede din atitudinea ta fata de ea o anumita rezerva. In preajma ei sa fi cu zambetul pe buze si sa o lauzi si pe ea iubitului tau eu zic ca in 2 luni se va schimba atitudinea ei fata de tine. Trebuie sa dai ca sa primesti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
giorgiana1
post Apr 21 2007, 12:19 AM
Post #57

Contaminat
*

pe banii parintilor nu este,mai degraba invers,problema este ca am incercat sa fiu draguta,de fapt nu a fost greu la inceput k nu stiam cine este de fapt,si nici ce urmareste,dar apoi,au intervenit telefoanele,ma trezea la 8 dim sa imi vb de cat de mult isi iubeste fiul,ca isi doreste atat de mult un nepot,intrebarea urmatoare a fost "cand ai de gand sa te desparti de fiul meu? ca sa isi gaseasca si el pe cineva?" credeti-ma a cazut cerul pe mine! si urmatoarea chestie a fost "sa nu cumva sa te indragostesti de fiul meu,ca nu vreau sa suferi! tio spun ca de la prietena la prietena! " ea nu isi da seama ca de fapt ne iubim,nu accepta pur si simplu asta!

el mereu ma ruga sai sun mama sa vad ce face,daca e bine k sa ii transmit,si asa faceam pana intro zi,cand nu am mai suportat ce imi zicea,si iam zis lui,k nu vreau sai mai sun mama,din motive personale,si ca discutam cand ajunge in tara daca e cazul,dar de preferabil sa nu facem asta! printre multe altele,cu telefoane,el o suna 2 minute,iar daca vorbeam cu ea,imi zicea "vai baiatul meu ma sunat aseara si am vorbit o ora! pe tine nu tea sunat??? ce pacat...." plus ca uneori chiar o suna o data pe sapt si vorbea cu ea 30-40 de minute iar pe mine deloc.... de iubit nu ma indoiesc,ma iubeste el,dar.... ce as putea sa fac cu ea...ca de apropiat nu am cum sa o apropii,e tare ciudata,am tot incercat, imi pune un fel de bariera direct fara nici un fel de jena...

si pe deasupra,mia zis "daca cumva te pune naiba vreodata sa ii spui baiatului meu,ce iti zic eu,nu stiu ce se intampla cu tine!!! ai inteles? eu pot sa isi zic ce vreau! si sa iti fac ce vreau! tu nu ai voie sa ii spui! asta sa fie clar!"

si sincer tare mult as vrea sa ii zic,si ink nu iam zis nimic,si datorita farmecului ei, a reusit sa il faca pe el sa creada,ca eu am ceva cu ea,si nu ea cu mine,ca ea tine la mine.....eu nu o sufar si mam purtat urat..si sa ma bata d-zeu daca iam vb vreodata nasol...e primul caz de genu cu care ma confrunt si e tare nasol pe bune...de fapt alta "soacra" nici nu am mai avut...ce parere aveti? si ce sa fac cu ea?..... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
divi2007
post Apr 21 2007, 09:03 AM
Post #58

Musafir

situatia ta e chiar urata, are ceva cu tine din cate ai spus, am citit la ce ai scris despre schimbarea religiei la celalalt topic oare nu cumva din cauza ca ai alta religie decat ei, ai vb cu ea despre asta, ce parere ar avea daca ti-ai schimba o? , pt ca daca relatia ta cu ea va fi la fel si dupa, atunci e ceva personal nu i place de tine si gata, are ganduri sa l vada pe fiul ei casatorit cu alta.
De ce nu o inregistrezi cand iti vb urat si asa o sa te creada fiul ei, e foarte simplu cu telefoanele din ziua de azi, sau macar sa o ai la mana cine stie cand poate sa te ajute inregistrarea cu ea.

+Quote Post
giorgiana1
post Apr 21 2007, 04:05 PM
Post #59

Contaminat
*

Vreau un primul rand sa imi cer scuze pentru cuvantul "masa",abia azi am citit regulamentul si aveti dreptate,dar eram foarte nervoasa din cauza mamei lui,si m-am saturat sa o tot alint in fata lui,si sa vorbesc frumos despre ea,cand ea nu ma accepta pur si simplu...

Motivul divi2007,este posibil sa ai dreptate sa fie vorba doar de religie,dar e constienta ca daca ne casatorim vreodata,eu sunt gata oricand sa trec la musulmani,desii inca nu sunt convinsa ca este cel mai bun lucru...

Si de inregistrat nu prea mai am cum,ca nu ma mai suna...doar sa caut eu un motiv sa o sun si sa o inregisrez,oricum el este constient de cum este mama lui,si nimic nu il surprinde,si nimic nu il face sa o mai lase in pace si sa mai raceasca relatia dintre ei,are 27 de ani si tot mama lui e pe primul plan,asa ceva nu am mai vazut... nu se gandeste decat la ea, vorbeste la telefon foarte mult cu ea,si are grija sa imi spuna si mie zi de zi cat isi iubeste mama.

Sincer cred ca imi trebuie un plan ceva,ca sa ii mai indepartez,ca asa nu cred ca vreodata as putea sa fiu fericita cu un om care ma da mereu la o parte pentru mama lui... Vreau o idee de la cineva care a mai trecut prin asa ceva,cum a facut ca sa fie pe primul loc ea,si nu mama lui. Cred ca este destul de greu sa pot reusi asa ceva,dar tocmai de aceea incerc sa fiu deschisa la parerile si ideile voastre,poate reusesc sa fac sa fie bine,ca pur si simplu ma dispera situatia asta! va multumesc

+Quote Post
kalua
post Apr 21 2007, 04:21 PM
Post #60

Musafir

giorgiana, ceea ce vrei sa faci tu, sa-i indepartezi, este total gresit si supus din start unui esec. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nici nu prea ai cum s-o faci.
Vorbeste intotdeauna cu respect despre mama lui, asta cu oricine, nu numai cu el. Adu-i aminte sa cumpere ceva pentru mama lui, sa-i faca mici servicii, intreba-l tu daca a vorbit cu ea la telefon, etc. Asa nebuna si dracoasa cum o fi socra-ta, este si ramane mama lui. Ori te aranjezi cu situatia asta, ori il lasi balta si-ti cauti altul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post

12 Pages V  « < 4 5 6 7 8 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th June 2025 - 06:46 PM