![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
imi pare rau meg (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
hm....eu ce sa zic...la inceput ma duceam foarte des pe la mami doi....pana la urma am lasat-o mai rar pt ca am ajuns la concluzia "mai finut ca-i mai dragut", faze nasoale nu am, ba mai mult mama soacra (sau viitoarea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) e foarte multumita de noul ei fiu implicit de mine ca am reusit sa scot ce-i mai bun din el!!! Tin sa mentionez ca iubitul meu nu se prea sinchisea sa fie prea dragut cu mama lui....asta s-a schimbat in ultimii ani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
meg, cum sa nu te placa pe tine? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
nici eu nu sunt cu dulcegariile, sunt naturala, zic eu, tot timpul, dar nici nu am avut o soacra propriu-zisa..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) probabil cand o sa vina timpul, o sa incerc putin sa ma bag pe sub pielea ei..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
fortelady |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) mai fetelor, m-au mirat raspunsurile voastre. cu toate ca a fost asa cum a fost, eu de fiecare data i-am zis in fata ce am avut de zis. si nu am mers cu dulcegarii si ocolisuri. nu din cauza ei ne-am despartit, in orice caz. am spus doar ca in sfarsit a scapat de mine.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) poate data viitoare o sa am mai mult noroc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . meg, ne pare rau sa auzim ca te-ai despartit de prietenul tau... |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
No ca a venit momentul sa postez si aici! Eu ma impac prea bine cu soacra! Vorbesc serios si cand va aud pe voi ce probleme aveti mi se face parul maciuca! In relatia soacra ( eu ii spun pe nume de la inceput)- nora eu sunt aia incapatanata si zvapaiata ( ma mir cum mai ma suporta). Ea este o persoana ultra religioasa, eu pe partea cealalta....... Si cu toate astea ne respectam si nu am avut niciodata conflicte! Problema e ca e posesiva si ar face orice numai sa ne tina langa ea! Pe de o parte o inteleg! Sotul meu e singurul ei copil, nepoti nu am de gand sa-i fac prea curand si daca noi plecam din oras ea ramane singura...cu socrul meu care munceste 24/7. Ne face mancare, ne sufla in coarne la greu si nu prea inteleg eu cum de am avut noroc de asa o soacra! Dar probabil isi da seama ca fiul ei e fericit cu mine si asta e cel mai important chiar daca eu sunt capoasa si am ideile mele in cap care nu mi le poate scoate nici la neurochirurgie. E o soacra desteapta si altruista pentru care fericirea copilului ei conteaza mai presus de orice! Jos palaria pentru soacra mea! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Si pentru toate fetele care au probleme in a se intelege cu soacrele, incercati sa minimalizati aceste conflicte chiar daca inseamna sa va calcati orgoliul in picioare ca pana la urma relatia voastra are de suferit si nu se merita! relatia cu sotul sau prietenul trebuie pusa pe primul loc! Vorba aia.. Fa-te frate cu d...cu, pana treci lacul!
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 4 Joined: 28-April 07 Member No.: 1,553 ![]() |
a mea se cam baga pe umde nu ii fierbe oala ,si sfaturile de care nu scap in fiecare zi .................norocul meu era inainte ca vorbeam la telefon dar acum are si ea cal. in romania si ne streseaza cu tel. in fiecare moment.........dar asa sunt soacrele cred!!!!!!!!!!!!!!!!!!mai bagaceoase din fire!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 54 Joined: 14-April 07 From: Cu bocceluta in spate Member No.: 1,480 ![]() |
Pe mine nu ma dispera soacrele, in general, ci barbatii care nu pot iesi de sub fusta lu'mami chiar si dupa ce se insoara sau intra intr-o relatie stabila si serioasa! Ca poate sa fie soacra cat de bagacioasa, daca barbatul intelege situatia si ii taie elegant macaroana, nu se mai baga, dar daca lupti singura pe front nu ai nici o sansa!
|
|
|
mik_ela |
![]()
|
Musafir ![]() |
sora mea a locuit cu soacra ei vreo 3 ani si a fost cumplit : o jignea, vb urat despre ea, etc.....dupa ce s-au mutat singuri s-a schimbat f. mult si acum ii ajuta si cu copilul, ii cumpara tot timpul cate ceva, e foarte atenta..... Asadar, cunoscand experienta sorei mele, am zis ca NEVER n-o sa stau cu soacra-mea!!!!!!!!! Mai bine n-am ce manca si platesc chirie...dar macar stiu ca nu se baga nimeni peste mine. Viitoarea mea soacra face parte din categoria"mamelor posesive", si are o relatie f. stransa cu baiatul ei, uneori asa de stransa ca ma scoate din sarite...cred ca ii e teama de momentul in care el o sa plece la casa lui..ca ne repeta in continuu ca suntem prea tineri sa ne casatorim. Bine, ca noi nici macar nu am discutat despre asta, dar mereu se bat apropouri..si e o femeie taaaare curioasa, dc nu stie ea tot nu poate trai. Partea buna e ca ma place....
|
|
|
ciucinica |
![]() ![]()
|
Musafir ![]() |
buna..
am stat si am recitit mesajel voastre si sincer..va compatimesc, ma compatimesc si pe mine ca am fost si eu in aceeasi postura ca si voi , cele care aveti probl cu DIVELE SOACRE"..Eu una m-am decis sa nu mai o numesc mama-soacra poate sa fiarba sau sa planga pana o seca...dar problema mea mai e si la sotiorul meu drag care chiar daca a acceptat sa ne mutam de la ma-sa (dupa 2ani de chin, cosmar) cred ca in sufletul lui plange asa putin. A inteles ca nu e viata sa traim cu ea, ajungeam poate sa ne desparim (avem 6ani impreuna) si i-am arata cu multa munca cine e de fapt "mamicutza" Nu ii convine nici acum cand ii mai fac reprosuri si stie ca nu-i ajung anii ca sa ma faca fericita la cat am sferit...dar nu se compara o casa in doi decat ceea ce simtim de un an de cand ne-am mutat. Un sfat:nu va incredeti in dulcegarii, cat va compara soacra ca si cum ati fata ei, cat de gospodina si frumoasa sunteti" in fond nu vrea decat sa-l aiba pe baiat acasa langa ea..si voi slugarind ca sa fie soacra multumita"vai ce familie suntem noi trei" .Regret si acum multi ani din viata mea, chiar daca imi iubesc enorm sotul care-mi sta alaturi, dar va spun cinstit educatia care ii se da unui baiat nu se compara cu ce ne invata pe noi fetele acasa. Nu am putu sa vad o mama care sa-ti reproseze ca "ai stat atatea ani ca sa mi-l iei" , si spunandu-i lui ca face cea mai mare greseala ca o lasa singura!! Sunt traumatizata cred ca pe viata pentru ce am trait langa ei, si nu va avea cuvite de iertare niciodata in fata mea! Chiar daca ne iubim si stie ca a facut multe greseli, sotul meu ma iubeste, sunt tot pentru el..dar daca nu-si vede mama o data pe saptamana stiu ca e putin trist! Chiar daca stie ca mama lui a gresit enorm fata de mine, tot e trist ca nu o mai pot accepta in viata noastra..si cat traiesc nu o voi ierta..."Lupul isi schimba blana dar naravul ba" nu vreau sa patesc la fel...Va repet in primul nostru an am iubit-o enorm, mi-am dat parintii la o parte pentru ea, neascultandu-i , am crezut ca nu mai este pe pamnat o asa mama ca ea..dar fetelor! pe parcurs usor , usor am vazut ce fel de persoana rea , egoista, posesiva,prefacuta..etc Si inca ceva "pisica blanda ,zgaraie fffff rau" Am rani ce nu se vor vindeca, nici cu iubire!!!Imi pare rau Meg, capul sus, nu merita !!!' Va iubesc pe toate si ma bucur sa fiu printre voi dupa 2ani...va pupa capsunica. |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nu merita, nu merita, dar nu stiu cum o sa reactionez la urmatoarea.. avand experienta asta in spate. lasa ca ne descurcam noi, fetele (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Meg, eu pe urmatoarea am de gand s-o pun la punct din prima, cu diplomatie totusi, adica sa nu ne paruim ...totusi, dar sa stie foarte bine cu cine are de-a face (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Daca e sa mai fie ceva dupa aia, de bine, daca nu, iarasi bine, mi-e de-ajuns o soacra la activ care sa-si bage coada in familia mea cand ti-e lumea mai draga. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 06:34 AM |
|