IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

12 Pages V  « < 8 9 10 11 12 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cum va impacati cu soacra?
Nimphetamin
post Dec 16 2007, 12:01 AM
Post #91

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Mda...Eu nu-s genul care sa se supuna, puteam sa merg pana in panzele albe pt numele meu.
Dar am zis sa avem acelasi nume in acte ca sa nu fie probleme in dosarul de emigrare in Canada.
Oricum, in toate documentele neoficiale (gen carti de vizita, semnatura si adresa de email etc) ma semnez numai cu numele de domnisoara.
Poate in viitor o sa mi-l schimb la loc (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Meg
post Dec 16 2007, 02:11 AM
Post #92

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

chiar ca e problema..
si mie imi place mult numele meu. comparativ cu al lui (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
nu'sh ce o sa facem..

+Quote Post
Fanny
post Dec 16 2007, 11:33 AM
Post #93

Moderator Global

Member No.: 1,055

Meg, cfm legislatiei in vigoare sunt trei posibilitati daca nu vrei sa-i iei numele lui: ramai cu al tau, le combinati sau (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif) il ia el pe al tau. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif)

(IMG:style_emoticons/default/barfa.gif) In cazul meu n-a fost vorba ca ar avea un nume urat (dimpotriva e mult mai scurt si mai simplu ca al meu) dar n-am vrut complicatii... avand in vedere ca, la vremea respectiva, eram studenta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 16 2007, 01:59 PM
Post #94

Musafir

Mr. kalua are un nume de familie lung cat o zi de post si aiurea: Halloween farmer ar fi tradus mot a mot in engleza. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numele meu e scurt, are 4 litere. Cand face o rezervare telefonica intotdeauna o face pe numele meu si asa se si prezinta la telefon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Dec 16 2007, 02:24 PM
Post #95

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Kalua, that's cool!! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)

+Quote Post
Cindy
post Dec 16 2007, 09:59 PM
Post #96

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(kalua @ Dec 16 2007, 03:59 PM) *
Mr. kalua are un nume de familie lung cat o zi de post si aiurea: Halloween farmer ar fi tradus mot a mot in engleza. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Numele meu e scurt, are 4 litere. Cand face o rezervare telefonica intotdeauna o face pe numele meu si asa se si prezinta la telefon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kalua, esti o norocoasa!! Din tot ce am citit pe aici ce ai scris despre sotul tau si relatia voastra..sa ramaneti asa mereu!! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)

+Quote Post
kalua
post Dec 16 2007, 10:08 PM
Post #97

Musafir

Sa dea Domnul!
Dar pardon, luati cu acte nu suntem. (IMG:style_emoticons/default/pirate28.gif)

+Quote Post
Meg
post Dec 16 2007, 10:29 PM
Post #98

Membru de Onoare

Group: Editorialist
From: Here and There
Member No.: 70

Da, Fanny.. cred ca o sa ma fac "ca uit" si implicit o sa imi pastrez numele. (asa zice codul familiei (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )
parca e prea pomelnic sa pui 2 nume.. daca mai pui si 2-3 nume copilului, gen anamaria ioana popescu andrei.. ai dat-o peste cap saraca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Altheea
post Dec 21 2007, 09:21 AM
Post #99

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 1,203

am o soacra......mai repede e mama pentru mine si soacra pentru el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...cu dl meu mai intra in conflicte pentru ca el nu prea are rabdare cu ea si o mai repede, in schimb pe mine ma alinta f mult. Imi vine sa rad cand mai ajung la birou si mai gasesc in geanta pachet facut de ea dimineata sa fie sigura ca mananc ceva (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
si e asa de bine cand ajung seara de la servici si mancarea e gata, casa e curata, ea e mereu zambareata si glumeata. bine, sambata o ajut si eu la curatenie si gatesc dar in rest am atata liniste, parca am mult mai mult timp liber de cand stam cu ea.
Chiar ma consider norocoasa si cred ca nu o sa se schimbe, daca ar fi fost prefacuta radarul meu detecta imediat.

+Quote Post
Teocris
post Jan 7 2008, 12:22 PM
Post #100

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Soacra mea..... (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
Pana sa facem relatia oficiala la primarie totul era ok.Eram prietene si nu era necesar sa fie si sotul meu acasa petru a merge in vizita la ea.Apoi...
Nu stiu exact cum a inceput,dar de atunci nu ne inghitim una pe alta (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Intr-o alta zi am sa intru in detalii

+Quote Post

12 Pages V  « < 8 9 10 11 12 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th June 2025 - 02:39 PM