![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Virgin Galactic sau Atlantic? ::) Problema e ca nu mai shtiu cum ii cheama...unul e Rischard Bronson sau asa ceva...
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
yep
compania lui Richard Branson :) next! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Ce este natra?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
n`atra=parte a urzelii dintre ite si sulul de dinapoi sau de dinainte al razboiului de tesut (dex)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Urzeala de pe razboiul de tesut.
|
|
|
![]()
|
|
Corect!
DIstractie placuta in continuare... :-* Ella a fost prima :) |
|
|
![]()
|
|
cum se numeste primul ministru norvegian?
|
|
|
![]()
|
|
trebuie sa plec, asa ca raspund tot eu
BONDEVIK Carrie pune tu urmatoarea intrebare! :-* (eu oricum am raspuns dupa ce m-am uitat pe net fiindca nu eram sigura pe raspuns :) ) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ella, uh, corect. ma gandesc acus la ceva.
Cand a fost prima conferinta nationala a PCR? |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
20 octombrie 1945. ???
|
|
|
![]() ![]() |