![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ah, nu, se scrie Wagner. Si nu e el.
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
AHA :P
Va multumesc pentru ca nu mai intrebati despre calculatoare :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
E Raly, esti aproape, e Franz fetelor, Franz Liszt.
Raly, tu urmezi. :) |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Haide raly :P :P
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 15-February 06 From: la comp Member No.: 223 ![]() |
Ce fel de tratamente speciale putem sa urmam la Sovata? :-X
|
|
|
![]()
|
|
balneare ?
|
|
|
![]()
|
|
Balneo...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 15-February 06 From: la comp Member No.: 223 ![]() |
Acu carii cread ca ti-a fost rusine sa scrii ce urma dupa balneo....
Raspunsul pe care il asteptam era:tratamente pentru diverse afectiuni ginecologice carrie ai cuvantul :-* |
|
|
![]()
|
|
Dar in parte si eu am zis bine doar ca nu am specificat exact :ametit:
|
|
|
![]()
|
|
Pune Lary next, ca eu plec acum. va pup. :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:39 PM |
|