![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
30 aprilie 1945
de unde vine expresia "vineri 13, zi cu ghinion"? :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
:P de la nu stiu care papa de prin 1300 care a ordonat in ziua de vineri 13 sa fie ucisi Cavalerii Templieri :fluierat:
Si intrebare: Cine a fost managerul si sotul solistei Sandra? :P |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
close enough, de fapt pe 13 octombrie 1307, Philip IV, regele Frantei a arestat aproape toti Templierii din Tara si le-a confiscat averile. That's BAD luck.
Intrebarea va rugam ;) |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
michael cretzu, romanul nost'
de unde provine mazarea? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Se presupune ca din sud-vestul Asiei, de unde a intrat in Europa.
Se cultiva de aproape 8.000 de ani. |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
si intrebare ??? :fluierat:
ah da :trozneala: |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ar trebui sa asteptam ok-ul lui Missulica... ::)
Care este etimologia cuvintului "martial" ? |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
asa e cu mazarea :)
|
|
|
![]()
|
|
Eu am vrut sa am ok-ul... 8)
Cum ramine cu etimologia cuvintului "martial" ?! |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai vad ca nu raspunde nimeni , asa ca eu luai dex=ul (nu Doom-ul :P) si colea zice ca ar fi inspirat ori de la frantuzi ori de la italieni . De unde s-or fi insiprat ei, aia nu mai stiu, dar presimt ca ma lamureste Diana ;) (are ceva legatura cu marte presupun)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 08:38 PM |
|