![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
E pod, e la Venetia... dar provenienta numelui nu are nici o legatura cu amorul. :-X
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Pai....am banuit eu asa... :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Hm... :magandesc:
E chiar asa de greu?! :magandesc: |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
In stanga ei e Palatul Dogilor, in dreapta inchisoarea veche. Mergand de la judecatorie, unde-ai fost comdamnat, inspre inchisoare, mai tragi cate-un suspin, ce sa faci... ???
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Da..dar eu cand ma gandesec la suspin nu imi vine in minte sa plang in hohote,sau sa ma tavalesc pe jos..
Suspinul e ceva mai intim..mai languros,mai romantic,incitant.Ceva apropiat de sexualitate. :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Blondino, ia-te de git cu venetienii, ca el l-au botezat... Impresia asta o ai tu, insa suspinul insoteste de obicei un plins amarnic. :-X
Kalua, fa onorurile! :estiok: |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Originea (provenienta) numelui Luxemburg - tara/orasul :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Acu` s-ar putea sa spun prostii, dar nu stiu de ce ma gindesc la "orasul luminilor"...
|
|
|
![]()
|
|
Ce greu e.. :'(
Orasul Luxor :o |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe atunci era mai putin cu lumina... :(
E o legenda, multi o considera adevarata. |
|
|