![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Dom`le, as vrea eu sa le stiu pe toate, dar nu se poate. :-X
Dar parca Luxor era in Egipt, Blondino... :o Nu se pupa! Kalua, lumineza... :floricele: Ceva cu niste cavaleri, cumva?! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Luxor e in egipt ..da..Ca am eu un joc Zuma-Luxor,si stiu de acolo. :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Blondino, postezi la misto, bre?! :frustraree:
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Siegrid, un conte din familia caroliana, a primit de la o sihastrie o bucata de pamant - o stanca la malul raului Alzette. Asta pe la 900 si ceva. Pe stanca cu pricina se afla o fortareata mica numita "Lucilinburhuc", de provenienta romana. Numele a fost preluat si de orasul care s-a construit in jurul fortaretei, apoi si de tara din jurul orasului.
Siegfrid s-a casatorit cu o sirena, Melusina, care cica a pierit in valtoarea raului Alzette. In orice caz, Siegfried a fost fondatorul casei Luxemburg, care a dat in sec. XIV si XV Germaniei si Boemiei cate 4 imparati :D |
|
|
![]()
|
|
Bine de stiut! Habar nu aveam.
Alta, Kalua? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai puneti voi, eu o-ntind la culcare acum si maine dimineata, din pacate, n-am timp de jocuri :'(
Noapte buna! :-* |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Haide Lady Di.Pune tu o intrebare beibi. ::)
|
|
|
![]()
|
|
Somn cu ingeri, Kalua! :pupaceala:
Hm... M-a lasat inspiratia la ora asta... Sa vedem... :magandesc: Cum se numeau femeile care depuneau juramint sa isi pastreze castitatea pina la virsta de 30 de ani in Roma Antica? |
|
|
![]()
|
|
:offtopic:
de unde le gasesti diana? :o Nu stiu..ma mai gandesc.. :'( |
|
|
![]()
|
|
:offtopic:
Mai, Blonduto, eu am invatat despre ele la istorie, in clasa a V-a... acum nu mai stiu ce mai contn manualele... :o |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 05:21 AM |
|