![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Bre pai si io ce am zis ha???? Doar ca m-am exprimat cu alte cuvinte. :(
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:( aaa??? da?
ok, next Catalina. monos + fisis - o singura fire. p.s. scuze, am citit din viteza. :-* |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
catalina, a fost un raspuns incomplet, editat ulterior 8)
Asteptam intrebarea :D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
:o aaa, mi se paruse mie ceva.
Invi, sa lasam doamnele, da? :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Bun...
Ce este Fluorina si ce culoare are? |
|
|
![]()
|
|
Este un cristal ce are culorile curcubeului. :-X
|
|
|
![]()
|
|
Raspuns GRESIT. :D
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:offtopic: :hohote:
QUOTE PS: Larysuca, cele mentionate de tine sunt pietre pretioase, chihlimbarul e cu totul altceva... :D Eu nu prea port bijuterii si de asta nici nu ma pasioneaza prea mult , nici cercei nu am avut pana la 22 de ani (nici macar gauri pentru cercei) :fluierat: raspuns :cristal fosforescent ? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
mineral sub forma de cristal...incolor sau de culoare verde cel mai adesea,dar si galben sau roz in anumite cazuri n.a.am inv. asta la mineralogie in anul I :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Corect! Culoarea cea mai des intalnita este violet. ;)
Randul tau |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 05:24 AM |
|