![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
merci ;)
Ce este un plan Benioff?(easy) :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
E un plan inclinat al rocilor tectonice :D Moaaaa ce nasoala era geografiaaaa
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
mmm...mai concis...e planul de subductie dintre 2 placi tectonice cu o inclinare de 65 de grade.Erai aproape de raspuns.
:offtopic:Va mananc sunt profa de Geogra! :evil:...numai ca nu profesez :P |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
:offtopic: eu i-as da nota de trecere pentru raspunsul asta :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Scuze te rog dar mai mult de atat nu am retinut. Si asa am hardul plin :fluierat: Daca altcineva shtie nu -i nici o problema. :)
PS: tov. prof. :) crede-ma ca nu am putut niciodata sa retin TOTUL. :( Extensii de memorie nu se fac inca...ca atare retin numai ideea principala. :D :floricele: |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Din punctul meu de vedere ai trecut , nu cred ca altcineva o sa raspunda mai bine :P :P
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE :offtopic: eu i-as da nota de trecere pentru raspunsul asta :P ...dixit...ante... :D |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
deci asteptam urmatoarea intrebare :P
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
No hai care pune o intrebare ? :P
post script : Gata invi ;) |
|
|
![]()
|
|
laryssa, ramai ontopic si fara useless posts aici :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 05:24 AM |
|