![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Aaaaa, Smirnoff :o
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
Nuuuuuuuuuu :'(
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Pai daca nu e din religie chestia asta cu supa , chiar ca nu stiu cine a scris-o :o
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Toti Smirnov-ii care-i shtiu eu sunt matematicieni :(
Pls.....da raspunsul |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
E ceva despre formarea vietii pe pamant , a marilor si oceanelor mai exact .
E femeie cumva ? Vera Siverinova? ??? |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 87 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 166 ![]() |
aha...caldut te apropii...dar e barbat 8)
|
|
|
![]()
|
|
Nu mai stiu nimic , mi-am stors creierii cu supa asta :-X :-X :-X
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:offtopic: >:(
Ma duc sa fumez ca deja nu mai am rabdare! Si sa-mi iau o supa de ness. :D |
|
|
![]()
|
|
J Wolensewichi? :-X :-X :-X :-X
Biochimist-ul Oparin ? No nu mai stiu ....... :-X :-X :-X :-X :-X |
|
|
![]()
|
|
aia era! :aplauze: :floricele: :tararam:
e randul tau sa ne incui :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 30th July 2025 - 06:12 AM |
|