![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
mama omida? geta universala? jeane dixon?
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Vanga? ???
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Invi, e una dintre ale tale ;) , spune numai care si pe care l-a mai prezis :-X
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
stalin
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
si pe asta, eu ma gandisem la Martin Luther King...
invi, :tararam: Si acum treci la treaba ::) |
|
|
![]()
|
|
Bun... este o intrebare mai putin filosofica. Stadionul Maracana, inca cel mai mare din lume, trezeste amintiri negative brazilienilor. Din ce cauza?
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
au pierdut o finala de Campionat Mondial disputata impotriva vecinilor de la sud, nu stiu exact care dintre ei ??? :hainoroc:
|
|
|
![]()
|
|
pai zi de care vecini este vorba, si in ce an, si asteptam intrebarea de la tine ;)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
uruguaieni, 1950, da' intrebarea s-o puna Mistaco :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
okidoki, asteptam. :fluierat:
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31st July 2025 - 01:08 AM |
|