![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
saru'mina de ajutor :'( :-*
care este nivelul Marii Moarte ??? |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sub 417 de metri sub nivelul de referinta ("nivelul marii") parca... :magandesc:
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu, dar prima cifra este buna, :hainoroc: si scada destul de mult datorita lipsei de afluenti ???
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Atunci nu-mi ramine decit sa ii :trozneala: pe aia de au scris manualul de geografie dupa care am invatat eu pe vremuri...
Mai mult, vad ca nivelul variaza de la 390 metri pina la peste 400... deci nu putem vorbi de o cifra exacta, "batuta in cuie"... :-X Tu ce date ai? ??? |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://i47.photobucket.com/albums/f155/mistaco/israel.jpg)
deci la -400 m este lacul de unde se extrag minerale si sunt unele statiuni de tratament, iar lacul propriu-zis care este la nord de ce am scris, are undeva pe la -435 m |
|
|
![]()
|
|
Atunci ne esti dator cu inca o intrebare, ca pe asta nu am nimerit-o!
::) |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
cine este numarul 1 in lume la exportul de diamante ?!? :-*
nu raspunde nimeni ?!? :'( |
|
|
![]()
|
|
La diamante naturale stiam de Africa de Sud...
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
au si Bursa de diamante :fluierat: :hainoroc:
|
|
|
kalua |