![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
eu am aflat de Taipei 101 in Taipei-Taiwan 508m
terminat in 2004 :P si Petronas au peste 450 m |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
perfect :)
raspunzi si la cealalta intrebare a mea? e optional... ai tot dreptul sa o ignori si sa postezi tu intrebarea :) |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
As vrea sa raspund, dar nu stiu :P si ar fi pacat sa nu se raspunda.
Mai asteptam putin, poate stie cineva :D , in afara de tine |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cea mai mare molecula de fier este Atomium-ul din Bruxelles, un muzeu.
(IMG:http://openpr.de/images/upload/74275_m.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
:-*
cand am pus intrebarea m-am gandit: "unde-i Kalua?" :) asa este. Industria metalurgica a fost atat de importanta pentru economia Belgiei, incat o cladire din Bruxelles ("Atomium") a fost realizata in forma unei molecule de fier marite de 2 miliarde de ori! :) next! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cand a fost inventat acul de cusut?
|
|
|
![]()
|
|
Kalua,
uite ce stiu eu: in pesterile din epoca de piatra din Franta au fost gasite ace de os cu o vechime de peste 20000 de ani. Ele au fost probabil folosite la coaserea pieilor de animale. Acele moderne, din metal, nu au aparut pana in sec XV-lea. :) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da, ella, cam asa :-* . In Europa Centrala si in nord s-au gasit ace din fildes si os de pe la 17000 inainte de Cristos.
Tu esti la rand. |
|
|
![]()
|
|
o las pe tits... :-*
|
|
|
![]()
|
|
Care sunt cele doua planete din sitemul nostru solar care schimba locurile intre ele?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st August 2025 - 05:46 PM |
|