![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Devdas : gliom cumva? ::)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
OK: Cine a inventat tiparul, in ce an si care a fost prima carte tiparita?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 184 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 165 ![]() |
Yep, that;s right.
Scuze ,trebuia sa citesc regulamentul first, dar raspunsul fusese dat deja, nu credeam ca e nevoie sa mai scriu si eu. |
|
|
![]()
|
|
Sa inteleg ca am dreptul la INCA o intrebare? ::)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
gutenberg, 1452, parca o biblie, nu?
edit: noile intrebari se pot pune numai dupa confirmarea celui care a postat ultima intrebare, si vor fi puse de primul care a postat raspunsul corect. Mi se pare cel mai fair. |
|
|
![]()
|
|
hmmmm Invi, nu foarte precis...Johann Gutenburg in 1450 si prima tiparitura a fost Biblia, in limba latina ;)
Randul tau Later edit: ok, o sa incerc sa raspund pe rand...eu de abia acum am vazut jocul asta :trozneala: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
buuun....
In sec. XV un anume papa a emis o bula prin care impartea "lumea noua" in doua sfere de influenta, spaniola si portugheza, vest si est de un anume meridian in Atlantic. In ce an a fost emisa acea bula si cum se numea ea? |
|
|
![]()
|
|
24 februaire si se numea "inter gravisimass ..." si nu mai shtiu
|
|
|
![]()
|
|
nu. este vorba de an, nu de zi, si denumirea este doar pe jumatate corecta. ;)
|
|
|
![]()
|
|
anul este 1481 sau 1582? ::)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 04:28 PM |
|