![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
1493 :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Merci ;) Nu shtiam anul exact (faceam confuzii cu alte evenimente) si recunosc ca am trisat. Uite raspunsul acum :D
Papa Alexandru VI “împarte lumea” în Bula "Inter aetera” 1493 . Recunosc, am cautat pe net. :-* Acum e bine? |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
asta este... :floricele: next question please
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Cine a fost Evariste Galois, la ce varsta a murit, cum si care a fost motivul? Cel mai interesant e motivul ;)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Matematician francez, a murit la 21 de ani, de ciuda. :-
|
|
|
![]()
|
|
:o De ciuda?????? NU! Mai incearca :P
|
|
|
![]()
|
|
carrie, cred ca a murit de ciuda ca nu a tras mai bine cu pistolul :'(
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
A murit in duel, din cauza unei muieri, nah.
|
|
|
![]()
|
|
Asta da
;) Dar shtii cu cine s-a duelat ?(asta asa, ca intrebare suplimentara) E randul tau. :-* |
|
|
![]()
|
|
offtopic: cu chuck norris. astept, ca mai am niste intrebari sa va pun :P
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 09:42 PM |
|