![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:morideris: :offtopic: Invi, am si eu o intrebare : pot sa ti-o pun?? :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Ce intelegem prin Sfanta Taina a Euharistiei? si ce reprezinta?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Reprezinta Cina cea de Taina si de fapt impartasania
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Nu, dar a fost instituita la Cina cea de Taina. :P
da, prin aceasta taina, omul primeste chiar izvorul harului divin. next pls. |
|
|
![]()
|
|
Credeam ca am gresit ;) Urmatoarea intrebare:
|
|
|
![]()
|
|
Cine a purtat numele Europolis si ce scriitor francez a scris despre asta?
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
hint: este vorba de o persoana?
|
|
|
![]()
|
|
Nu Invi, si totusi nu mi-ai raspuns la intrebarea anterioara :hohote: :P
|
|
|
![]()
|
|
un roman scris de jean bart. ???
|
|
|
![]()
|
|
Da, dar CINE a fost Europolis?
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 03:18 AM |
|