![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
aiaiaiaiiiiii, Sulina fey?
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Da, bravo :aplauze:
Alta intrebare pls. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Cine a zis/scris: " Intelegerea cu Rusia era deci pentru noi o necesitate, nu vesela, ci trista, de nainlaturat."
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Nicolae Iorga. :D
|
|
|
![]()
|
|
corect, next.
|
|
|
![]()
|
|
Ce s-a intamplat in urma rascoalei legiunilor din Germania la 1 ianuarie 69?
Sau mai bine zis (ca sa fie mai usor) : cine a fost proclamat imparat? :D |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
Rascoala legiunilor din Germania īl proclama īmparat la 1 ianuarie 69 pe Aulus Vitellius. Acest lucru īl determina pe Galba sa-l adopte pe L. Calpurnius Piso Frugi Licinianus, numindu-l caesar şi coregent. (wikipedia)
|
|
|
![]()
|
|
Ella, daca ai raspuns prin copy/paste macar modifica diacriticele alea sa se inteleaga ...plsss ;)
Merci ;) Asteptam intrebarea (sper sa continui si eu maine ca acum plec acasa) :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
:hohote:
am facut-o intre timp sper sa apreciezi sinceritatea (am dat si sursa) :) cum se numeste compania care a devenit primul operator de turism spatial si cui apartine ea? |
|
|
![]()
|
|
Sigur, si eu am recunoscut cand a fost cazul ;) :floricele:
Ultima parte, dupa numele imparatului Vitellius, nu e relevanta ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 03:10 AM |
|